fredag 20. juli 2018

Treolje innendørs

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Med STOCKARYD treolje beskytter du innendørs produkter laget av ubehandlet tre eller tre som er forbehandlet med olje. Oljen suges opp av treet og hindrer vann fra å trenge inn. Dessuten beskytter den mot flekker.


Gjennom å behandle treet regelmessig, får du en fin, glinsende overflate som er lett å holde ren. Klassisk treolje til utendørs bruk!

Hard Heads treolje er en vannbasert olje som inneholder spesialbehandlet linolje og anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs. Den bør imidlertid ikke brukes på harde treslag som teak, eik eller lerk. Godkjent for bruk på flater for tilbereding av mat.


Du kan få treolje i mange forskjellige farger, så treverket kan matche stilen i resten av hjemmet. Oppdag alle våre Løsninger, tips og råd for behandling, beskyttelse og vedlikehold av Hus og hytte - innendørs og utendørs. Treolje med farger til terrassen, hagemøbler m. Owatrol har et stort sortiment av kvalitetsprodukter spesielt utviklet for vedlikehold av båt.


En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor. Produkter til Industri.

Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong.


Den inneholder 1 Kinesisk treolje , og er meget motstandsdyktig mot vann, alkohol og matsyrer. Oljen gir en slitesterk overflatebehandling som er ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs. Er sertifisert for bruk på barneleker og alt som er i kontakt med matvarer. Miljøtilpasset olje for oljing av ubehandlet eller tidligere oljet tre.


Passer både utendørs og innendørs. Basert på en vannemulgert linolje med tilsetning av vannavvisende stoffer. Gir en sterkt vannbestandig flate.


Liberon kinesisk treolje er en tyktflytende ikke-herdende olje. Stue dekorere kan oppnås nesten alle medlemmer av familien de tilpasset til design av typisk huset. Treoljen absorberes i treet, beskytter trevirket mot fuktighet og smuss og danner et pustende lag. Treoljen tetter trevirket og framhever den vakre strukturen og kvistene. Anvendelse: Anvendes innendørs på benkeplater hvor du ønsker at treverket skal fremstå naturlig og matt.


Kan benyttes på alle typer tresorter, f. Er ikke velegnet til gulv. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine. Vårt sortiment til innendørs treverk er utviklet med vekt på pleie og beskyttelse av treets naturlige egenskaper for å bevare det flotte utseende gjennom mange år.

Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje , lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg