tirsdag 10. juli 2018

Lillunn fabrikk

It started with traditional knitwear and the Marius pattern is the most wellknown. Today we still carry a selection of heritage patterns in our range. Lillunn Sport eksporterte håndstrikk for 500. Sykurs på fabrikken ! Vi arrangerer sykurs 22.


Høsten er her og vi har fyllt opp med ullponchoer og pledd i fabrikkutsalget! Organized by : LILLUNN Design of Norway. Handmade Baby Polar Bear Blanket. I snart år har klesmerket produsert ytterklær og tekstiler i form av pledd.


Fabrikken blir mer en nøytral produsent av flere prosjekter. Velkommen til fabrikken ! Fokuset hennes har hele tiden vært på lokal produksjon og gode råvarer. Jeg ønsket å utforske produksjon i Norge, mye fordi lokal produksjon har vært anbefalt av flere system- tenkere i henhold til å bygge mer bærekraftige systemer for klesproduksjon. ESP lager og utvikler kuraterte, kontemporære kolleksjoner i samarbeid med lokale produsenter.


ESP har som mål å utforske nye måter å uttrykke de håndtverksteknikker og materialer som er brukt og utviklet over flere tiår. Vi ønsker alle våre følgere og kunder en riktig god jul og godt nytt år! Vi har i anledning julen begrensede åpningstider i vårt fabrikk - utsalg i. Ved å kjøpe dette klesmerket så fulgte det altså med en fabrikk. Den norske strikkepioneren og foregangskvinnen, Unn Søyland Dale var designeren bak. Dette er veldig stas!


Stor takk til medarbeidere, samarbeidspartnere,. Vi syr mye i Norge, noe som gjør at vi har kontroll på hva vi leverer. Nå designer og produserer hun på egen fabrikk på Økern i Oslo. Elisabeth Stray Pedersen er i ferd med å bli skikkelig etablert i Norge og ellers i Europa, fra den lille fabrikkbygningen i Svelvikveien. Jeg ser et stort potensiale ved bruk av mer smart teknologi.


I de nye lokalene vil modellene bevege seg rundt blant symaskiner og tøyruller. Elvang julegavekatalog her. Er du nysgjerrig på hva et stort antall personer har valgt som julegave? Rosendahl gavekatalog her.


La deg inspirere med kvalitetsprodukter fra Cemo her. Se den flotte julekatalogen fra Bregmos her. For å få kjøpt strikkegarn til fabrikkpris for sin egen produksjon, og i nye og for samtiden uvanlige farger, var betingelsen at Sandnes Uldvarefabrik fikk kjøpe hennes mønstre og gi dem ut som oppskrifter. Hva om vi bruker 3D-teknologien til å lage ‘ fabrikk i butikk’, slik at du for eksempel ikke bare kan finne en genser du liker i butikken, men også få den laget spesielt for deg.


Kanskje trenger du litt lengre ermer eller mer rom over hoftene? Slikt blir mulig, og jeg tror det bare er et tidsspørsmål før det skjer. Hvert mønster ble honorert med hundre kroner, og hun fikk også et månedlig konsulenthonorar. Stray Pedersen har gjort suksess med sine populære ullplagg fra sitt eget merke ESP. Det er her jo allerede.


I dag er ESP tilgjengelig i utvalgte butikker i Norge og i Japan samt i nettbutikk. Nå bruker Pedersen lokalet til både å produsere plagg for LillUnn og sitt eget merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg