torsdag 19. juli 2018

Røde engangskopper

Røde engangskopper

Nordens største utvalg! Engangskopper er en praktisk løsning ved sammenkomster som blir holdt utendørs. Vi har engangskopper til både store og små anledninger.


Røde engangskopper

For deg som foretrekker det fargerike alternativet har vi for eksempel kule ananaskopper til Hawaii-festen. Røde pappkopper til selskapet 266ml 20stk. Perfekt for alle slags drikker! Røde engangskopper med ekstra grep. Varme og kalde drikker.


Med Natur-serien fra Europris kan du med god. Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Skal du pynte opp til fest?


Kendt som Red American Party Cups og ses ofte i amerikanske film og TV serier. Her får du den ægte vare - ingen billig kopivarer eller efterligninger af dårlig kvalitet. Alt til fest og party. Kostumer, udklædning og dekoration og pynt. Papptallerkener og pappkrus i alle farger til hverdags og fest.


Jeg godtar at dere sender meg nyhetsbrev, og er inneforstått med vilkårene for bruk av personlig. Pappkopper Rød Metallic er en 8-pakning med glansfulle pappkopper i rødt. De kan for eksempel brukes når dere vil at piknik-kurven skal føles litt ekstra luksuriøs eller når dere skal få mange gjester og ikke vil benytte deres vanlige servise.


Tingstad har ett bredt utvalg pappkopper i ulike modeller, farger og størrelser. Koppene sorteres som papp. Til alle koppene finnes det også lokk i forskjellige størrelser. Kan bruges til både kolde og varme drikke og kan indeholde 2ml. Vores røde papkrus sælges stykvis.


Farven kan varierer i forhold til billedet. Velg gjerne glass som passer til tema, anledning og fargene på resten av dekorasjonene. Borddekking og pynt er en viktig del av festen. I denne varegruppe vil man kunne finde mange forskellige slags engangskopper og drikkebæger.


Røde engangskopper

De fleste bæger og kopper man finder her, vil ofte være beregnet til varme drikke som kaffe og the, men de kan jo naturligvis også anvendes til kolde drikke. Enten du inviterer til temafest, bursdag eller andre flotte anledninger, så er disse søte koppene perfekte til borddekkingen din når fargetema går i rødt. Papkrus, engangskrus, plastikglas og engangsservice fra Duni og Caspari.


Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke på billederne nedenfor. Fra før er det kjent at engangskopper medfører mye avfall og søppel. Denne testen gir et nytt argument for hvorfor flere bør velge bort engangskopper. Gitt at du ofte bruker en gjenbrukskopp, så er det et bedre miljøvalg, mener Instefjord. Trendhuset er en hobby- og interiørbutikk i Haugesund og på nett.


Vi fører merkevarer som Bloomingville, Nicolas Vahé, House Doctor, Lea, Miss. I tillegg er partiet beredt på å dele ut både kaffe og noe spiselig i engangskopper og -tallerkener. Unngå å bli RØD i sommer – Stem Høyre. Handlenett med logotrykk har høy reklameverdi.


Spar mye på vårt store utvalg Tallerkener og boller og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering. Superkul har det du trenger til Fest og Karneval!


Trygg Handel med Rask Levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg