torsdag 12. juli 2018

Tekanne med varmer

Bodum BISTRO tevarmer er laget for de som liker elegant te-drikking. Tevarmeren er laget av glass med et fundament av stål hvor du trygt kan plassere din Bodum tekanne. Plasser et telys i varmeren og din te holder seg ikke bare varm, men den stilige tevarmeren gir det hele en koselig atmosfære.


Nå har jeg strikket en flott te- varmer , etter oppskrift fra en bok om flettestrikking. Jeg brukte Drops Lima ( ull, alpakka). Den er litt stor til den lille tekannen, men til den store nedenfor er den perfekt.


Nordic Blue står for estetikk, kvalitet og funksjon. Kaffeserviset passer alle anledninger, store som små. Dekk et intimt kaffebord til det lille selskapet med bestevenninnen eller til det store kaffeselskapet med hele familien. Vi hos Bakeren og Kokken har i denne kategorien samlet tekanner og tekokere av høy kvalitet og med et sylskarpt design. Fra produsenter som La Cafetiere, Le Creuset og IB Laursen for å nevne noen.


Te nytes aller best i en flott tekanne eller tekoker. Hovedforskjellen mellom de to ulike modellene er at Assam har et håndtak i glass, mens Kenya tekannen har et håndtak laget i plast med en beskyttende plastramme rundt glasskannen. Tekanne i solid borosilikatglass og lokk i krom. Det skyldes at den er praktisk og enkel i bruk samtidig som at den trekker de beste aromaer ut av teen. Tekannevarmere finnes i mange fasonger, møstre og materialer – sydde heklede og.


Tekannen er laget i en blanding av børstet rustfritt stål, glass og matt plast og har et moderne design inspirert av Bauhausperioden. Auksjonen du ser på er nå avsluttet Vis nåværende auksjoner. Pris 39-Vennligst velg.


Hvit porselens tekanne. Stelton tekanne varmer. Diameter på selve kannen cm. Produkter som har pent design, smarte funksjoner og.


Lekker stor tekanne med telysvarmer- begge deler i meget bra stand- dekorert med nissemotiver. Stemplet under- se bilde. Den tidløse designklassikeren fra mono. Det ble godt, og plutselig var tedrikking blitt en greie!


Tekanne med varmer

En tekanne som ikke bare appelerer til smakssansene,. I dag er vi effektive og varmer tevannet i vannkokere, men de er ofte rustfrie og uten sjarm. Det trenger jo ikke være sånn – bare ta en titt på denne pene vannkokeren i kinesisk porselen. Den er vakkert utformet som en klassisk tekanne – den slepphendte keiseren ville ha vært.


Logg inn Handlekurv 0. Varmestativ til Kettle tekanne En kopp med varm te er for mange selve symbolet på avkobling og nytelse. Ved hjelp av Menus vakkert designede varmer til tekannen Kettle kan du være sikker på at drikken varmer deg selv etter mange kapitler i favorittboken din. CHAMBORD TE- VARMER , KROM.


Tekanne med varmer

Bli den første til å omtale dette produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg