mandag 30. juli 2018

Cognac glass med navn

Lekre cognacglass for restaurant. Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering! Få de flotteste vin-, øl-, champagne-, te- eller longdrinkglassene gravert!


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.

I vårt sortiment finner du flotte konjakkglass med gravering som du velger din egen tekst til. En perfekt gave til en konjakkelsker! Send oss gjerne bilder av våre glass i bruk der du befinner deg. Et glass med eget motiv? Hos YourSurprise har vi vinglass, ølglass, whiskyglass og champagneglass med gravering!


Du designer glassene selv med hjelp av vårt praktiske redigeringsprogram. Glassene kan graveres med navn , tekst, logo eller monogram, noe som gjør dem til en virkelig unik gave.

Sjekk vårt utvalg nå! Glass og karafler -graver din tekst-motiv på champagne, vin eller cognac glass. Gravering på bryllupsglass til brudeparet.


Leveres med motiv av forskjellige ville Norske dyr. Det eksklusive serviset Marianne Royal Blue, som har fått sitt navn etter Sigvard Bernadottes kone, har dyp blå glasur og et sølvfarget mønster i ekte platina. En god whiskey eller cognac fortjener en vakker karaffel og gode glass.


Båtglass glass med bilde og navn kr 96-. Upplev en traditionsrik jul med vår klassiska servis Gammaldags Jul. Den blir en älskad släktklenod som blir till glädje många, många jular. Dette kommer nå deg til gode, siden vi kan sende glass til cognac interesserte over hele landet. Og interessen har vært, og er enorm.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter cognacglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Islande whiskyglass på 30cl.


Kjøp på nett og få rask.

Høyde 3cm og diameter på 9cm. Prisen er med gravering. Gjør oppmerksom på at whisky skrives på to måter.


Fremgangsmåte: Mudle appelsin og sukker i et rocks- glass , fyll opp glasset med knust is, og hell over cognac. Rør godt så du får sukkeret rundt i drinken. Server gjerne med en Kvikk Lunsj-stang liggende på glasset, eller en myntekvast. Ingredienser: cl Chateau Montifaud VSOP.


Selve gaven en unik og personlig flaske med glass. Dette er garantert en gave som ingen andre har med seg i vesken. Silhuett har en krystallklar glans og er dekorert med en håndslipt slynge som svøper seg over kuppelen. Glassene er designet med utgangspunkt i skjønnhet, form og funksjon. En elegant borddekking med eksklusive glass sørger for god stemning og trivsel rundt bordet.


Passer utmerket å dekke frem ved alle festlige anledninger! Cognac Beregnet levering 16. Litt smale glass som holdes i stetten for at ikke hånden skal varme opp cognacen ytterligere. Blir den for varm så forsvinner smaksstoffene.


Man kan godt nyte cognac til kaffen, men prøv å ikke drikke de like etter hverandre. I dag er glasset fortsatt det i særklasse mest populære drikkekaret. Om du dessuten merker glasset med et budskap eller med bedriftsnavnet ditt så kommer glasset bli enda mer satt pris på!


Den ligger ved elven Charente, rett nord for Bordeaux.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg