onsdag 18. juli 2018

Listverk monter

Listverk monter

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Maxbo har alt av listverk. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Fotlist eller gulvlist i hvitmalt furu med avrundet kant.


Listverk monter

Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og. Taklist fra Moelven som gir en fin overgang mellom tak og vegg. Med riktig listverk hjelper dette med å understreke og fremheve særpreget ved din bolig. Renholdes med fuktig klut.


Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Valg av dimensjon er avhengig av bruksområde og må. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Listverk monter

Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Listen som er mest vanlig for bruk rundt dør og vindu kalles gerikt. Gerikt finnes i flere profiler, enten glatt eller profilert. Les også: Slik legger du lister selv.


Buede og elegante linjer. Farger som spenner fra det diskrete til det markerte. Listverk kjøpes i løpemeter eller faste lengder. Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter.


Listverk monter

Finis representerer noe helt nytt innen listverk , og gjør listene til aktive interiørdetaljer i den moderne boligen. Bak markedets mest elegante lister står den anerkjente designeren Hareide Design. Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og overflatebehandling.


Vi selger topp kvalitet til fast lavpris. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. KAMPANJE: Du får på ordinære priser ved kjøp av listverk og utforinger på ordre over kr 10. Hos MAXBO finner du et utvalg av taklist til overgangen mellom vegg og tak. Trelast, k-virke og listverk.


Kjøp på nett eller i butikk. Stolper, søyler og rekkverk. Monter deretter listen etter krittstreken. Ujevnheter i betongtak fuges ut med lim, slik at det ikke blir sprekker mellom list og tak. Fjern overflødig lim ved å dra en sparkel langs kanten på listen.


Listene vil dermed fuges i samme operasjon. Bruk en fuktig svamp til å vaske bort eventuelle limrester og til å glatte med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg