onsdag 18. juli 2018

Jotun lady balance

Jotun lady balance

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. LADY Balance Veggmaling. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Fargene i paletten Everyday Balance bringer referanser til naturens rene enkelhet inn i hjemmet.


Jotun lady balance

Når du velger farger innen samme fargetema er du garantert et harmonisk interiør. Gi deg hen til denne rekken av harmoniske farger. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Sammen med harmoniske fargenyanser dannes en unik atmosfære som gir deg vakre rom det er godt å være i. Størrelse: 7L - Farge: Hvit base- Glansgrad: matt- Svanemerket- Miljømerket med EU-blomsten Hvit base kan brukes som hvit maling eller brukes base som skal blandes over Jotun Multicolor. L Vannbasert interiørmaling. Lady Balance gir vakre rom med harmoniske nyanser.


Jotun lady balance

Nå forenes matte vegger og godt inneklima. Størrelse: 68L - Farge: Hvit base- Glansgrad: matt- Svanemerket- Miljømerket med EU-blomsten Hvit base kan brukes som hvit maling eller brukes base som skal blandes over Jotun Multicolor. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.


Godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. De naturlige og harmoniske nyansene i fargene kommer frem i den vakre, matte overflaten og gir deg et rom som det er godt å være i. Den er derfor er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Til slette vegger innendørs i tørre rom.


Disse spiller litt ulike. Verdens fineste blågrønne farge. Mer grønn enn blå selvsagt. Nydelig til mintfargene i samme palett, Everyday Balance.


Balance är inte enbart en matt färg med elegant utseende utan den är även mycket behagligare att måla med än andra väggfärger då den luktar minimalt. Mange av fargene i dette temaet er dempede toner for ro og avslapning. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger!


En svært anvendelig farge med andre ord. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Rom for avslapning og hvile. Rom som tilfører ny energi. Dette er malingen for deg som ønsker den perfekte kombinasjonen av vakre, matte vegger og godt inneklima.


Malingen lukter minimalt både under og etter påføring, og egner seg så vel i stua, som i soverom eller barnerommet! Vil det bli rart om jeg tar den mørke i pure color og de hvite i balance ? Alltid brukt flugger før og kjenner ikke lady malingen. Men ikke så verst denne nydelig rødfargen heller, fra Everday Beauty.


Jotun lady balance

Användningsområde För inomhusbruk på släta väggar i torra rum. För väggar på underlag så som byggskivor, övermålningsbar tapet, väv, puts, betong och sandspackel. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg