torsdag 19. juli 2018

Tjærebeis

På utkikk etter Tjærebeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Søk tyrilin tjærebeis fargekart. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet!

Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Les tester og omtaler før du kjøper. Tjæredekkbeis eller tjærebeis trenger ikke forbehandling, nei, så vidt jeg vet.


Men skal du beise uten tjære, er alternativene færre, om du ønsker å gå rett på uten forbehandling. Med tjærebeis er første strøk også grunning, og du kan greie deg med to strøk totalt. Tjærebeisen vil tørke sakte, regn med opptil fire dager hvis sol og temperatur ikke er perfekt.


Men den lange tørketiden gjør at produktet trekker godt inn i treet, og det er bra.

Gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot råte- og overflatesopp. Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere.


I tillegg i C-base og Gul base. Den gir en transparent og fin glød til treverket. Ferdigfargene kan også blandes innbyrdes. Den inneholder UV-stabilisatorer og transparente pigmenter som øker bestandigheten mot sollys og værpåvirkning. Så mange fine steder, så mange fine hytter.


Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate. Til dere som har tjærebeis på huset. Hvordan opplever dere lukten?


Den kan også brukes rett på nytt treverk og vil da bli lys. Fargene på bildet må betraktes som en veiledning og kan ikke benyttes for direkte sammenligning med det ferdige resultatet. Finn din nærmeste Tjæralin forhandler.


Svenskrø Sort, Brun.

Til behandling av utvendig nytt og tidligere behandlet treverk er tjærebeis velegnet. Klikk bildet eller produktnavn for å lese mere om typer av tjære og tjærebeis. Viser alle resultater. Auson ekte tretjære kr 14– kr 1. Ekte tretjære fra Auson. Utendørs tjærebeis av høy kvalitet, gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende.


Basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer. Forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter som gir et vakkert utseende og meget god værbestandighet. Trenger ingen grunning! FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Norsk.


Teknisk datablad - Norsk. Tjæreblanding uten pigment som passer ypperlig som en “vedlikeholdsbeis” på tidligere tjærebehandla overflater. Tyrilin Terrassebeis.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg