torsdag 12. juli 2018

Lillelam pledd basic

Lillelam pledd basic

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Lillelam pledd basic

Kjøp Lillelam pledd hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Deilig mykt ullpledd i 1 tynn merinoull av fineste kvalitet. Pleddet kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Lillelam Basic Her finner du våre basic produkter som er en fast del av vår produktfamilie. Disse produktene kommer tilbake hver sesong, og du kan mixe og matche de med hverandre.


Lillelam pledd basic

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse. Tepper og pledd i ull til baby i 1 merinoull av fineste kvalitet. Den perfekte gaven til nybakte foreldre eller som dåpsgave. Laget av veldig myk, mønsterstrikket merinoull.


Oeko-Tex-sertifisert. Ull som er fri fra mulesing. Stort, deilig og mykt pledd som er utrolig anvendelig. Teppet kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Kan maskinvaskes på 40° C ullvask.


Lillelam pledd basic

Passer fint i sett med bukse fra Lillelam. Ermene kan brettes ned når barnet vokser. Produktet er 1 merinoull som kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Enkel og billig handel på Cellbes. Laget med Woolmark og Øko-Tex-sertifisert materiale.


Supervask-behandlet for å gjøre det lettere for travle foreldre. En flott gave til nybakte foreldre. All ullen produseres med fokus på dyrevelfer fra mulesing-frie sauefarmer. Laget i herlig, myk merinoull. Lillelam har fokus på dyrenes velferd og benytter kun mulesing-fritt garn.


Super-wash-behandlet, noe som gjør det enklere å ta vare på for travle foreldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg