fredag 13. juli 2018

Grønne planter på soverommet

Grønne planter på soverommet

Perfekte planter for soverommet ditt: Jasmin. Den har vist seg å kontrollere angst, noe som har en god innflytelse på bedre søvnkvalitet. Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen.


De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest. Enten det er store planter til å ha på gulvet eller de mindre som utgjør de lekre detaljene i rommet. Hos Mester Grønn finner du både planter og potter til en hyggelig pris.


Her kan potteplanter som Rosengeranium (også kalt doktor Westerlund) og den dekorative og duftende lavendel - som er kjent for å gi en beroligende effekt på oss - være et riktige valget. Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre.


Grønne planter på soverommet

Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Planter som utfyller rommets design ordningen kan bidra til å gjøre rommet enda mer attraktivt og avslappende. Enkelte planter blir sprøytet så ofte at vi snakker om tre-sifrede antall ganger. Grønne planter setter et trivelig preg på omgivelsene, men det er ikke alt. Men dersom jorden i potten alltid er fuktig, risikerer du at den blir et egnet sted for muggdannelse.


Det er svært ugunstig, og kan føre til sykdommer i luftveien, ifølge Folkehelseinstituttet. Velg også planter som kan nøytraliserer organiske gasser som formaldehyd og benzen. Disse stoffene kan forårsake hodepine, tretthet, nedstemthet og stress.


Grønne planter på soverommet

Jeg er så heldig at jeg kom oppi naturfag muntlig. Er litt usikker på akkurat det der og finner ikke noe om det i boken min, så ville vært takknemlig for svar. Rent praktisk betyr dette at jo mer grønt vi har rundt oss, jo bedre blir luften. Om natten, når det ikke er tilgang på lys, stopper fotosyntesen og kun celleåndingen utføres i cellene til planten , og derfor blir litt oksygen brukt. Gassproduksjonen reverseres ikke, men planten produserer ikke sitt eget oksygen om natten.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Noen bringer også med seg sprøytemidler. Spesielt noen grønne planter , for eksempel grønnrenner og fredslilje,.


På vinteren når vi fyrer elektrisk, eller med ve så blir luften tørrere enn det som er optimalt for en rekke grønne planter. Noen planter tåler imidlertid tørr luft. Det er mange av dere som har etterlyst at jeg viser opp soverommet mitt og. Har du grønne planter. Det finnes ulike synspunkter på om det er dumt å ha planter på soverommet.


Noen mener at planter må ut av soverommet om natta pga. Dette mener jeg er bare tull, planter forbruker ikke nok oksygen til at det går ut over de som sover der (med mindre man sover i et bittelite, lufttett rom). En grønn vinduskarm kan også påvirke hvordan du føler deg.


I en dansk studie fant noen studenter ut at folk følte seg merkbart mer tilpasse med grønne planter i omgivelsene og flere fortalte at de slappet bedre av. Undersøkelser viser også at grønnfargen også har innvirkning på stress. Sats for fullt på planter , og velg gjerne noen store, skulpturelle versjoner som gir ekstra liv og farge. Det er utrolig flott å se på , og det er veldig deilig å sitte i sofaen omgitt av grønne planter mens vinteren rusker ute.


Jakt på store planter på hagesentrene, eller juks deg til litt grønt i høyden med en pidestall eller flere. Men alle grønne planter innehar mer eller mindre av de samme superkreftene. Pene og lettstelte er de også!


Dyrk fram dine egne frodige soner midt i stua eller på soverommet eller kjøkkenet, og lag pustende rom i rommet. Følg våre stelletips, så får du en plante som gir glede i lang, lang tid. Derfor har vi nå laget en liste over planter som elsker å bli oversett, glemt og husket på sånn av og til - og som til gjengjeld fyller stua med grønn trivsel.


Blomster er alltid riktig, i alle rom, inkludert på soverommet ! Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. De frisker opp i rommet, sprer en deilig, diskré duft, og er med på å skape den luksuriøse hotellfølelsen som gjør seg så godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg