fredag 6. juli 2018

Fargekart lady

Fargekart lady

Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


Fargekart lady

Fargekart - Rhythm of Life. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre.


Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger. Jotun gir og en oversikt over produktene sine.


Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Det handler om å skape rom for gode opplevelser og balanse.


LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


Fargekart lady

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!


Med sitt nye fargekart strekker LADY seg lenger enn noen gang tidligere! Bestill blant våre fargekart for innemiljø. Den er ekstremt slitesterk, og suveren. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.


Fargekart lady

Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Husk å velge en maling som er beregnet for treverk når du skal male lister og karmer, som LADY Supreme Finish.


Det gir den fineste finishen. Maler du treverk med Lady Pure Color vil overflaten virke ru og tørr, og være mindre slitesterk, sier Finsrud. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg