mandag 9. juli 2018

Male hagemøbler

Besøk vår nettbutikk! Felleskjøpet har et stort utvalg av hagemøbler , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Sjekk vårt ssupersalg på hagemøbler! Vi har hagemøbler tilpasset alle størrelser uteplass. Sparmax: Billige hagemøbler med topp kvalitet. Til alle størrelser uteplasser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Tør du å eksperimentere er det bare å gripe fatt i pensel, rull og malingsbokser og male utemøblene i spreke farger. Uansett farger eller ikke, vi viser deg hvordan du pusser og frisker opp utemøblene.


Male hagemøbler

Lenger ned i saken finner du hvordan du går frem for å friske opp ulike type hagemøbler , som av jern, tre eller plast. Male hagemøbler - slik gjør du det. Det er ingen regler som sier at hagemøbler av tre kun behøver å være hvite, brune eller kanskje grønne. Vi viser deg hva du trenger for å få stoler og bord i topp stand. Gran og furu: Nytt treverk som du skal male bør behandles så snart som mulig.


Rester av impregneringsvæske på overflater skrubbes og vaskes med vann. La treverket tørke godt før videre behandling. Nytt treverk, som har stått ubehandlet i mer enn uker rengjøres med JOTUN 2-I-HUSVASK OG SOPPFJERNER og stålbørstes. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male.


Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Etter en sommer med vekslende sol og regn, kan tremøblene på terrassen se slitte og værbitte ut. Hvordan male hagemøbler av tre.


Det finnes flere forskjellige malinger og malingsprodusenter, og hver produsent tilbyr vanligvis både trebeskyttelse og grunning som fungerer godt sammen. Vær oppmerksom på at hagemøbler i trykkimpregnert malt treverk og møbler i ubehandlet malt treverk krever ulike forberedelser. Når du skal male hagemøbler , er vindusmaling et godt valg.


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Vår malingsekspert viser deg hvordan du frisker opp de gamle hagemøblene. Hagemøbler som er gamle og slitte kan bli fine med litt maling.


Også nye hagemøbler må males og beskyttes mot sol, varme, regn og ruskevær. Sett inn hele møblementet med Tinova Wood Base Oil. Stryk ekstra fyldig på endetreet. La tørke til neste dag før du fortsetter behandlingen. Grunn så alt med Nordsjö Tinova Primer Exterior.


Male hagemøbler

Halvor Bakke viser deg hvordan du enkelt kan hverdagsimponere og fornye en hagebenk ved et nytt malingsstrøk. Det lureste man kan gjøre er å sette plaststoler i skyggen når man ikke bruker dem, siden solen bryter ned plasten. Overfladisk skitt kan vaskes vekk med husvask, men om det ikke hjelper, må spesialprodukter til. Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Dette fjerner fett og smuss, og du unngår skjolder i malingen.


Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks. 180) tilslutt. Dette gir en jevn overflate til malejobben videre. Unngå å beise og male hagemøbler i sterkt solskinn, fuktig vær eller ved temperatur under grader.


Male hagemøbler

La heller ikke nymalte eller nybeisede hagemøbler stå ute i regnvær, men la maling eller beis trekker godt inn i møblene før de blir utsatt for fuktig vær. Vi kan hagemøbler , så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg. Finner du ikke akkurat det du er på jakt etter her, er det bare å ringe oss eller ta en tur innom butikken vår på Fornebu eller i Sandnes. En ting du kan være sikker på, er at våre hagemøbler er laget for en typisk norsk sommer. Halvor Bakke samarbeider med oss og viser deg hvordan du enkelt kan hverdagsimponere med en nymalt benk.


Se hvor enkelt det er. Her ser du tre ulike miljøer som representerer stilene nordisk, rustikk og klassisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg