tirsdag 8. november 2016

Ballroom lampe brugt

Med lampen følger også en pære og krog til at holde lampen i loftet, hvilket fulgte me da jeg købte den (det eneste du skal bruge udover er skruer og rawplugs) Lampen skal afhentes i Aarhus N. Ballroom har lekre farger, myke former og håndlaget kvalitet. Ballroom er en moderne lampe i glass, og et samlingspunkt for lekkert design, vakre detaljer og kule farger. Det er en lampe som virkelig er fokusert på detaljene.


Ballroom Smoke har en sølvkant rundt åpningen i glasset og er sort på toppen der den sorte stoffledningen er festet. Ledningen er på m. Her kan du kjøpe en anbefalt lyspære til lampen. We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom ! Ballroom pendlen er en kunstnerisk lampe , som i det øjeblik den bliver tændt spreder hygge og behageligt lys i rummet. Dette gælder uanset hvilken farve man vælger glaslampen Ballroom i. Hæng Ballroom alene eller placer flere sammen i klaser. Loftlampen er perfekt i køkkenet, henover spisebordet eller i et hjørne i stuen.


Det kan man, for lamperne er tidsløse i deres design, der både viser tilbage og frem i tiden. Denne taklampen er både klassisk og moderne på samme ti og løfter garantert ethvert rom! Nå er Ballroom - lampen kommet i nesten doblet seg i størrelse.


XL- lampen er også håndblåst og håndmalt, derfor er hver eneste lampe unik og kan variere litt i farge og størrelse. Ballroom XL har en sølvkant rundt åpningen i glasset og på toppen der den svarte stoffledningen henger. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vegglampe, Grønn, Lilla, Rosa,.


Kombiner den flotte lampe med andre Ballroom lamper i forskellige størrelser og farver, eller skab fokus om den enkelte lampe , ved at hænge den for sig selv. Lampen vil se rigtig godt u over spisebordet eller i hjørnet af stuen. LAMPE UDSALG Udsalg på lamper - Kæmpe lampe outlet. Design by us, Ballroom lampe , pink, Xl.


Vi har samlet alle de bedste tilbud på belysning i én kategori, hvor du altid sparer op til. Ved du ikke helt hvad du søger? Så anbefaler vi, at du starter på forsiden, hvor vi har et godt udgangspunkt for lamper du skal bruge til hjemmet. Denne smukke og unikke bordlampe har en mundlæst skærm, der gør lampen meget speciel og sin helt egen. Basen på bordlampen er messing, med sort ledning og en skærm i farven Purple Rain med en håndmalet kant i messing.


Bygningen huset en gang Hypotekerbanken. Mye av den ærverdige arkitekturen som preget den gamle banken er bevart. Lampen er elegant og giver et smukt og hyggeligt lys i dit hjem. En gammel hvelvdør står her fremdeles.


Ballroom lampe brugt

En lampe er mye mer enn bare en tradisjonell gjenstand i hjemmet ditt. Med den rette belysningen i din boliginnredning har du selv muligheten til å skape den rette atmosfæren, stemningen og hyggen som rommet ditt fortjener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg