torsdag 3. november 2016

Muuto dots salg

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Quality design from the leading brands of Scandinavia. Have fun with the dots ! Bruk knaggene hver for seg, eller vær kreativ og lag noe spennende på veggen, hvor du mikser både farger og størrelser.


Muuto dots salg

Passer veldig godt på soverom, i gangen, på kontoret etc. Disse knaggene med sine runde former er flotte detaljer på veggen, og du kan arrangere knaggene slik du ønsker. Alltid gode tilbud og rabatter. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Muuto Dots Kopi SALG på nett! Ting har butikker i Oslo, Bergen, Stavanger. LAGERSALG: Begrenset antall! De avrundede og funksjonelle knaggende kommer i stor, medium og small, og er designet av Lars.


THE DOTS Small Designet av Lars Tornøe THE DOTS Coat Hooks Small er allerede blitt et design ikon, ved å tilføre et nytt perspektiv på noe så enkelt som en knagg. THE DOTS nydelige design kan du sette sammen på veggen akkurat slik du selv mener passer. Lage dine egne mønster og fargekombinasjoner. Denne særpregede lille familien av kroker blir en flott detalj på enhver vegg. De avrundede kantene tar godt vare på klærne dine og det er mulig å arrangere dotsene i de mønstrene du selv foretrekker.


Finnes i mange forskjellige farger. Køb og salg af Dots i Diverse indretning på DBA. De runde myke formene er både praktiske og dekorative. Fåes i eik natur, sortbeiset ask eller gul. God dekorasjon kan ånder det beboere du en lykkeligere person.


Muuto dots salg

Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig? Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Navnet kommer fra finske muutos, som betyr nye perspektiver. De ønsker å vise nye perspektiver på tradisjonell design.


Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til – direkte til innboksen din. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Dots er med sin runde, myke form er både praktiske og dekorative. Miks forskjellige farger for et lekent uttrykk eller velg farger eller ensfarget for et mer subtilt uttrykk. Perfekt for gangen, soverommet eller et barnerom.


Muuto dots salg

De ulike fargene passer utrolig godt sammen så det er bare å mikse og matche. Lars Tornøe er en internasjonalt annerkjent norsk designer som har mottatt flere priser og utmerkelser. Lars Tornøe is the designer of The Dots and his mission is that these distinctive hooks to hang on any wall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg