onsdag 9. november 2016

Kjøkkentrender 2017

Kjøkkentrender 2017

Hvitt blir gradvis avløst av grått og mørkere farger, samt fronter i tre. Innrammede skapmoduler, færre overskap og flere høyskap. God oppbevaring og fine funksjoner står fortsatt i høysetet. Teknologien gjør sitt inntog på kjøkkenbenken. Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet.


Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. De nye pocket-door skapene gjør det mulig å skjule ovner og arbeidsstasjoner, så kjøkkenet fastholder sitt stilsikre look med rene linjer når det ikke er i bruk. De fungerer på den måten at de apparatene og områdene som skjemmer designet blir skjult bak en skyvedør eller skapdør. Verden er ferdige med hvite, blanke og lyse kjøkken. Bruk planter, bruk naturmaterialer og organiske former i ditt kjøkkendesign.


Treverket skal synes. Du kan for eksempel kle hele kjøkkenøya, ja hele veggen, med marmor – ikke bare benkeplaten. Vårens kjøkkentrender er delt opp i fire stiler med fokus på materialer.


Kjøkkentrender 2017

Naturmaterialer, ton-i-ton og spennende kjøkkengadgets er blant de heteste kjøkkentrendene i år. Alta Kjøkken og Interiør hjelper deg å finne frem i. De færreste er tøffe og vågale når vi går til innkjøp av nytt kjøkken. Vi er opptatt at å ha personlige hjem, men de aller fleste av oss velger de hvite. Mer miljøvennlig gulvtrend 22.


Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Dette kan være fordi mulighetene med glass er nærmest uendelige, eller fordi det stadig kommer nye innovasjoner innen glassprodukter på markedet. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Hvilke kjøkkentrender bør man unngå?


Det er flere litt upraktiske trender, mener jeg. Firkantet vask med helt flat bunn, for eksempel. Den er veldig vanskelig å rengjøre ordentlig. Folk burde heller vurdere en vask med mykere hjørner.


Flere unngår overskap. Husk at man står på kjøkkenet, man sitter ikke. La kokkene være tilgjengelige for gjestene. Det er trendy å være hobbykokk, og hobbykokkene vil gjerne snakke mat med proffer. Velg ett glass som fungerer for både rødvin og hvitvin.


Kjøkkentrender 2017

Neste års kjøkkentrender. Fargemessig har trenden på kjøkkenfronter vært tydelig de siste årene – fra hvitt til lyse- og peppergrått. Alle kjøkken hvor skrogene er i god stand kan fornyes.


Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken? Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Drøm stort - book et møte.


Kjøkkentrender 2017

Ton-i-ton, blågrønne nyanser, benkeplater med personlighet,. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg