onsdag 9. november 2016

Fliser gulv

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Har du et vanlig sluk, så må du tenke på fallet mot sluket før du velger flis. Med store fliser er det vanskeligere å legge riktig fall på gulvet. Skal du derimot gå i gang med et nytt ba så kan du montere et designsluk, og dermed unngå hele problemstillingen.


Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Husk at det oppstår en del søling av matrester på kjøkkenet, og at du derfor bør velge fliser som er lette å rengjøre. I tillegg bør de tåle en del slitasje og rengjøringskjemikalier.

Dette gjelder både for vegger og gulv , sånn at det blir et trivelig miljø inne på det nye kjøkkenet ditt. Skal du legge nytt gulv , har du mange varianter å velge mellom innen laminat, høytrykkslaminat, parkett og vinylgulv. I et rom teller selvfølgelig utseendet på gulvet mye.


Laminat og høytrykkslaminat tilhører gruppen harde gulv. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken, ba vaskerom og gang. Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser.


Norges største utvalg av lagerførte fliser. Norfloor har et enormt utvalg av italienske gulvfliser i alle prisklasser og vi kan tilby gulvfliser i alle farger, størrelser og overflater som kan tilpasses til. Husk at valg av fliser har mange fordeler, det er et slitesterkt og miljøvennlig produkt med lang levetid samtidig som det fir deg enkel og lett rengjøring.


Right Price Tiles har butikker rundt om i landet. Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss.


Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør.

Når du skal fuge fliser , er det en god idé å skaffe deg et fugesett. Det består av et gummibrett eller en gummisparkel, et skumgummibrett (også kalt fugesvamp) og et spann med ruller til å presse vannet ut av skumgummibrettet. Om du velger gummisparkel eller gummibrett til fugingen er en smakssak, så her må du prøve deg frem.


Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser,gulvfliser, baderomsfliser og industrifliser i fra de mest fremtredende Italienske leverandører. Uansett om du skal montere et nytt kjøkken eller fornye et gammelt et, er fliser en enkel måte å fremheve et godt design.


Flisene kan være det som fremhever resten av kjøkkenet, eller det som skjuler slitte områder på gulv eller vegg. Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon. Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket.


Dermed har du et holdbart og pent alternativ, som det er lett å stelle og holde rent, og som kan brukes i mange forskjellige rom. Svaret på dette spørsmålet er rett og slett at fliser også har mange negative sider. For det første kan et flislagt gulv bli dyrt. Det å legge fliser er nemlig ikke en oppgave for hvem som helst. For at et flislagt gulv skal bli pent og ha lang leveti kreves det at rett og slett at man vet hva man holder på med.


Lyst på fliser til badet eller et annet rom? Byggmakker har et bredt utvalg av veggfliser, gulvfliser og mer. Handle på nett - hent i butikk.


Når du kjøper Gulvfliser, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet. Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Det må du ikke! Hos BAUHAUS har vi fokus på god kundeservice og kompetent rådgivning. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål rundt gulv og fliser.


Enten du skal legge alt helt nytt, eller om du skal rette opp i mangler, eller bare oppgradere litt, så finner du det du trenger hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg