onsdag 16. november 2016

Hvilestol med sving og vipp

Hvilestol med sving og vipp

Finn stoler som passer stilen din og hjemmet ditt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Hvilestol med sving og vipp

Vi hjelper deg med montering. Vi lever i en hektisk tid og det er viktig å slappe av når man har tid til det. Velg riktig lenestol ut fra hvilke ønsker og behov du har, vi har garantert en som passer.


Se prisene for montering her. Kjøpe ny stol til stuen? Hos Møbelringen finner du et stort utvalg stoler og hvilestoler i god kvalitet. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Se vårt utvalg av hvilestoler til stuen her! Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Delta Swing med vipp og skammel. Klikk her for å få tilsendt nyhetsbrev fra Møbelgalleriet. Leveres i mange forskjellige stoffer og farger. Mål: B H 1D cm. Rabatt gjelder i alle prisklasser.


Hvilestol med sving og vipp

Amanda regulerbar hvilestol fra Brunstad! Priset i prisgruppe 2. Athena stol med rygg som kan lenes tilbake og svingbase 30- Fra 19- Se flere. Imola stol med svingløsning 72- Fra 72- Se flere detaljer.


Grand Repos lenestol er en meget elegant lenestol og med høy rygg, sving og vipp inviterer stolen til formidabel sittekomfort. Med vår unike base kan du svinge stolen 3grader, for full bevegelsesfrihet. Spannet vekker oppsikt fra sin plass i salongen og blir etter hvert fast inventar på lege og tannlege-klinikker, verksteder, brannstasjoner og offentlige steder som tivoli. Hos oss finner du et bredt utvalg av lenestoler, hvilestoler og gyngestoler med og uten armlene.


Vipp pedalspann kommer i dag i fem størrelser og er blitt supplert av et stort utvalg produkter til bad og kjøkken, samt kjøkken og baderoms-innredning. Vi har også reclinere med vippefunksjon, modeller med tilhørende krakk og massasjestoler. Uansett om du trives best i en moderne lenestol, en trendy bambusstol eller en justerbar hvilestol , så finner du helt sikkert det du er på utkikk etter hos. Den er produsert i Skandinavia og designet av Niels Gammelgaard. Alle stolene finner du på Bohus.


Kvist representerer innredning og livsstilsprodukter med egenart. Her finner du også høstens trendy, lenestoler. Superkomfortable lenestoler. Vitra er spesialister på sittekomfort – og i denne stolen har de lagt all sin kunnskap og erfaring.


Forskjellen på Repos og Grand Repos er hornet øverst på ryggen. Begge stolene har trinnløs vipp og sving funksjon. Det finnes ulike typer skamler – her har vi fokusert på ottoman som har lik base som. Svingstolen kan fås med eller uten vipp. Pent brukt hvilestol selges for halv pris.


VITO Recliner, Portland Light Grey, med sving og vipp. Hvilestol i ørelappfasong med fotstøtte og en Pall. En herlig stol å sitte i Slitasje i stoffet, spesielt på et armelene som det er hull på.


Hvilestol med sving og vipp

Stolen gynger og svinger. Stilfull hvilestol med sving og recliner-funksjon. Dette gir meget god sittekomfort. Vi har en stk Bo hvilestol med vipp og trinnløs regulering klar for omgående levering.


Kvadratisk og kul stol. Den iøynefallende lenestolen Silver Lake er designet av Patricia Urquiola. En hvilestol skal ikke bare være pen å se på, den skal også være god å sitte i og passe til stuens interiør. Hun har lekt seg med geometriske former, og stolen skaper garantert blikkfang i stuen din. A-møbler tilbyr et bredt utvalg kvalitetsstoler i ulike design, materialer og farger.


Utforsk vårt utvalg hvilestoler her. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg