torsdag 17. november 2016

Sigdal uno

Skreddersy ditt norskproduserte kjøkken med års garanti i dag! Se detaljer og muligheter. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør.


Skal sette inn hvitevarer selv (komfyr, induksjonstopp, mikro og oppvaskmaskin).

Videre skal jeg sette opp et høyskap for å få integrert kjøleskap. Men hvilke hvitevarer passer? Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en.


Slette fronter i malt MDF innbyr til lette og luftige kjøkkendesign, gjerne med en spenstig grafisk. Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. God natt og god morgen! Sigdal kjøkken - Uno hvitt og svart.


Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer, vakre og funksjonelle skuffelameller, samt en høy sokkel med mulighet for å utnytte plassen fra gulv til benkeplate fullt ut.

Gjenvinningssatsjonen har åpent torsdager ut oktober måne og siste dag er torsdag oktober. Oppgrader kjøkkenet ditt med nye dører eller kjøp skapene fra HTH gjør det selv og disse dørene for en billig kjøkken oppgradering. Ordinær åpningstid på. Et gjennomtenkt bad skal gi deg energi om morgenen og avspenning i kropp og sjel om kvelden.


Generelt i ny stan men noe dører har små riper. Med vår modell UNO kan du tilpasse kjøkkenet ditt akkurat slik du selv ønsker. Uno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til.


Her er Uno Palett i kombinasjonen hvit og aubergin, som skaperen spennende kontrast i kjøkkenet. Utnytt plassen maksimalt med en deilig sittebenk med skuffer under. Håndtaksløse skuffer som åpnes automatisk fås i alle slags størrelser, og er designet med tanke på smarte løsninger.


Kjøkkenkonsept Norskprodusert møbelkjøkken som lages i Eggedal. Et moderne og ultra-praktisk kjøkken, med lette og renholdsvennlige flater. Stengt grunnet bilcrossløp. Uno er en prisgunstig modell som gjør at du kan koste på deg et plassrikt og funksjonelt rom med mye benkeplass og smarte innredningsløsninger.


Også åpent for dropin søndag kl. Uno har lett og luftig design, og er meget prisgunstig. UNO mm MDF‐plate Hvit Vannbasert maling, farge tilsv.

Uno Palett er, i all sin rene enkelhet, et attraktivt førstevalg for deg som tilhører et yngre publikum. Du bor kanskje på begrenset areal. Du vil ha god plassutnyttelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg