torsdag 10. november 2016

Epok snus norge

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Epok snus norge

All White snus er 1 hvit snus som er diskret og ikke misfarger tennene. Epok er kjent for sine spennende og nyskapende smaker. Epok føles som brun snus , men den farger ikke tennene. Winnington produserer også Kickup, en tobakksfri og nikotinfri snus.


Man opplever Epok som vanlig brun snus , men den farger ikke tennene. Norges rimeligste snusbutikk og har hele sortimentet til Epok tilgjengelig for deg. Du får tilsendt din bestilte snus i løpet av bare noen få dager. Kjøp snus på nett, fri frakt i hele Norge. Vi har et stort utvalg snus , ferskhetsgaranti, konkurransedyktige priser og leverer fra vårt lager i Norge direkte hjem.


Epok snus norge

Epok er den ledende produsenten av håndverksmøbler innenfor sitt område. Vi produserer Gustaviansk møbler og kan skreddersy møbler etter dine ønsker. Med sprø porsjoner og nyskapende smaker, leverer Epok samme følelse som brun snus , men uten å farge tennene. Produksjonen av Epok foregår i Hökerum ved Winnington. Epok snus er et produkt i den såkalte All White kategorien.


Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Fri frakt av fersk snus til hele Norge Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus i alle prisklasser, og et utvalg av både kjente og ukjente snusvarianter og snusmerker.


Epok snus norge

Epok var verdens første snus , som lages på hvit tobakk. Snuslageret er en uav-hengig aktør og representerer ingen varemerker eller butikkjeder. Helsedirektoratet har gitt produsenten av den tobakksfrie snusen Epok en ukes frist til å trekke den tilbake fra markedet. Snusen inneholder nikotin, men ikke tobakk, og det er dermed i strid med norsk regelverk for nye nikotinprodukter å selge den over disk.


Den har vært ulovlig i salg i Norge siden før sommeren, mener direktoratet. Det tobakksfrie nikotinproduktet Zonnic tilbyr det samme produktet som Epok All White, men har derimot status som legemiddel istedenfor tobakkssurrogat. Disse kan derfor selges lovlig i Norge. Solgte snus for 8mill.


Epok snus norge

Produktet fra Zonnic har status som legemiddel og er eid av legemiddelfirmaet Niconovum. SVAR: Hei Du forteller at du har gått over til epok snus for å se om dette kan ha effekt i forhold til dårlig ånde og tannhelse, samtidig som du vil minske de. Verdens helseorganisasjon (WHO) har klassifisert den snusen vi bruker i Norge (såkalt svensk snus ) som kreftfremkallende, med økt risiko for kreft i bukspyttkjertel, spiserør og munnhule.


Kreftrisikoen ved bruk av snus er mye diskutert. Snus kan øke risikoen for kreft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg