torsdag 24. november 2016

Cortenstål leverandør

Vi har en enorm bredde og dybde i. Før var cortenstål mest kjent for sine temperaturbestandige evner og sin evne til å ikke ruste i samme grad som annet stål. Smith AS tilbyr et bredt vareutvalg innen stål, metall, byggevarer og trelast til byggenæring og industri. ASTRUP er en ledende leverandør innen metaller og plast, og betjener norsk industri med alt innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål, spesialstål og titan halvfabrikat. Som kunde er du sikret materialer fra ledende stål- og metallverk, samt de beste produsentene av plast halvfabrikat. Vi tilpasser stålet slik at du kan bruke det direkte i produksjonen ved å tilby et bredt spekter av bearbeidet stål.


På den måten forkortes dine leveringstider og det blir en enklere og mer effektiv produksjon. Det gjør at vi kan være din komplette leverandør og gir deg trygghet og enkelhet i dine bestillinger. En stålplate er lett å kutte til selv. Stålplater kan sveises med en sveise CO2. Metallplater kan formes med varmepåvirkning.


Vi leverer fasadeløsninger i kobber, sink, aluminium, kompositt og corten stål. Kontakt oss gjerne for forslag tidlig i planleggingsfasen! Mye av vårt fokus er på produkter med huller i som gitterrister, trappetrinn av gitterrist, perforerte plater, sveiset- og kreppet gitter, vevet metallduk, strekkmetall osv.


Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og. Materialet er forhåndsrustet, og får raskt et ytre rustlag, men gjennomrustes vesentlig tregere. Flotte plantekasser produsert i cortenstål , den nyeste trenden på markedet, for inne og utebruk.


I dag benyttes cortenstål på forskjellige måter i både parker, byrom, boligområder og i trafikk og vei prosjekter. Corten stål ruster ca. Våre ledelinjer benyttes for å gjøre det lettere for blinde og svaksynte å finne frem i gatemiljøet.


Dette har vi ikke gjort før, arbeide med cortenstål. Det er etter hvert ganske vanlig å se dette materialet utendørs, men innendørs er det vel foreløpig ganske sjeldent. Selv om stålet raskt får et rustlag er det samtidig rusttregt. Markedets beste og bredeste utvalg av stål og metaller.


Hos oss finner du blant annet armering, stålplater, flattstål, vinkelstål, bjelker, hulprofiler og rør. Vi ønsker alle kunder og samarbeispartnere en gnistrende God Jul og et Godt Nytt År! Fabrikken og hovedkontor holder julestengt fra desember til 2. Nesten fire år etter at det siste autovernet i cortenstål ble satt opp, har Vegdirektoratet kommet til en annen konklusjon.


Cortenstål leverandør

Stålet er behandlet for å gi god holdbarhet, styrke. Aluminiumprisene til himmels. Norges ledende leverandør av stål og metaller.


Steel leveres i høyde1mm, i to ulike materialer, – stål og corten. Da Torben bestilte hans plantekasser og hans vandkar i cortenstål , var han i fuld gang med at klargøre anlægningen af hans have. Han kendte derfor målene på hans fliser og kunne bestille sine nye plantekasser i cortenstål med samme bredde som fliser. Plantekasserne kunne derved sættes i belægningen og få et rigtig flot finish.


Disse blomsterkassene er laget av rustet stål. Vakker ramme for plantene og like fine året rundt. Rent design med kule detaljer, kan mykes til eller strammes opp.


Vi producerer alskens produkter i cortenstål , både standard produkter men også produkter skåret, bukket, stanset og klippet i cortenstål. Mange kunder bestiller vores plantekasser i cortenstål efter egne mål og vi kan kun se en stigning i efterspørgslen. I Horten finner du vår produksjonsbedrift for bånd og tynnplater av kaldvalset og belagt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg