tirsdag 8. november 2016

Heve vaskemaskin

Lagervarer leveres neste virkedag. Jeg skal bygge noe til å sette vaskemaskin og tørketrommel i et vaskerom på. Pga vibrasjoner må jo dette være dønn stabilt. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm.


Kan jeg benytte feks Litex til dette, eller vil det anbefales muring med feks leca el. Kvitevarer er som regel store og tunge, og det er derfor upraktisk å ta til dømes vaskemaskina med til butikken når du vil klage. Dei fleste butikkar tilbyr derfor å sende ut reparatørar, anten eigne eller leigde, heim til deg. Dersom det ligg føre ein feil eller mangel, er det butikken som skal ta kostnaden med undersøkinga. Dette stativet kan hjelpe til med å holde vaskemaskinen vekk fra gulvet og heve den til en mer egnet arbeidshøyde, slik at du ikke behøver å bøye deg for å ta vask inn eller ut av maskinen.


Stativet er laget av stål, og tåler vekten til en vaskemaskin opp til 1kg. Takket være de sklisikre putene, vil vaskemaskinen stå stødig. Har vaskemaskinen justerbare ben, kan du kanskje løse problemet ved å justere på disse til vaskemaskinen er helt i balanse. Problemet kan også skyldes et glatt gulv, f. Hvis vaskemaskinen beveger seg rundt på flisene, kommer den raskt til å stå skjevt.


Heve vaskemaskin

Les mer om det store produktutvalget i nettbutikken vår. Jeg skal lage noe lignede dette, hater å stå på hodet inn i vaskemaskinen. Under skal jeg ha skittentøyskuffer. Tror jeg skal bygge dette selv av vannfast X-finer og fronter fra IKEA. Alle varer du kjøper av Elkjøp er dekket av både garanti og reklamasjonsrett.


Garantiene kan variere fra merke til merke og ha forskjellig innhol men. Om det skyldes en utenforliggende årsak, som for eksempel lynnedslag eller spiker i lomma på buksen du kastet i vaskemaskinen , vil du ikke få reklamasjon. Det gjelder kun hvis det er produksjonsfeil på produktet, forklarer Røsholm. Derfor må du dekke reparasjonen selv, om du skulle være så uheldig å ødelegge vaskemaskinen på egenhånd.


Heve vaskemaskin

Vilkåret for at en forbrukerkjøper skal ha rett til å heve et kjøp, er at det foreligger en mangel og at denne mangelen ikke er uvesentlig. Det er foreløpig noe usikkert akkurat hvordan dette vil bli tolket i praksis. Det er imidlertid antatt at terskelen for heving nå er lavere enn de krav som kjøpsloven stiller for at kjøper skal. Tilsammen har vi vært uten vaskemaskin i tre av de siste fire ukene.


Som både dere og jeg er klar over, har jeg rett til å heve kjøpet. Det enkleste for de fleste vil være å bruke retten til å heve kjøpet, altså få pengene tilbake. I noen tilfeller kan du også ha krav på erstatning, om du har tapt penger på forsinkelsen.


Heve vaskemaskin

Denne pidestallen kan brukes til å holde vaskemaskinen opp fra gulvet og heve den til en mer passende arbeidshøyde, slik at du ikke trenger å bøye deg når du tar tøyet ut og inn av maskinen. Laget av høykvalitets stål, er pidestallen veldig solid og kan holde en vaskemaskin med en vekt på opptil 1kg. En vaskemaskin skal jo lage NOE lyd ved sentrifugering uansett.


Det er ikke så viktig bare de ikke er for lette - sjekk plantasjen, bauhaus, maxbo e. I motsetning til en vaskemaskin stan vil en panne ikke heve maskinene betydelig opp fra bakken, men kjelen vil likevel gi et tynt lag av beskyttelse mellom maskinen og gulvet. Den pan er laget av metall eller noen ganger plast, og kanten av kjelen er leppene hele veien rundt for å inneholde vann som kan renne ut av maskinen. Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens egne bytteregler. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgsste slik som internett og dørsalg. Dersom kjøperen vil kreve retting eller å heve kjøpet, må også den spesifiserte reklamasjonen (erklæringen) om dette fremmes innen rimelig tid.


På samme måte som ved mangelskrav fremmet etter kjøpsloven, vil fristen for å kreve retting være innen rimelig tid etter at det er fremmet en nøytral reklamasjon. Altså kan en PC gjerne oppleve tre feil på rad uten at du har krav på å heve kjøpet. Om du derimot opplever den samme feilen tre ganger på ra etter at selger allerede har forsøkt å rette feilen to ganger, kan du ha krav på å heve kjøpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg