mandag 21. november 2016

Jula rammer

Jula rammer

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best for motivet. Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet,.


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Jula rammer

Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Velkommen til oss på Jula ! Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Oppdag hva vi kan tilby deg! Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag.


Is og uvær rammer trafikken i jula. Nordstrand ved Folkehelseinstituttet opplyser til avisen at årets influensa rammer. Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder. Det har vært mange flere influensasyke i jula i år enn i fjor. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format.


Jula rammer

De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Vi har noe for enhver smak og stil. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Fordommer og forventninger i jula.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg