fredag 11. november 2016

Rund voksduk med strikk

Rund voksduk med strikk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Alle mål oppgis som diameter på duken. Dukene leveres sammenbrettet i. Du kan bestille runde duker med elastisk kant i mange designs og størrelser - også på spesialmål fra eget verksted. Passer perfekt til kafebord og andre runde bord med omkrets på ca til 1cm.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Først klippe: Ta en kvadratisk voksduk og brett to ganger sånn at du får et nytt, mindre kvadrat. Mål til ønsket radius på rundt duk fra kvadratets sentrum, og marker en halvsirkel enten med snor og blyantstump eller ved å markere avstandspunkter tett i tett. Du klipper langs den heltrukne eller stiplede linja, og vips: en rund duk!


Rund voksduk med strikk

Hva er det egentlig som er så bra med en rund duk? En rund duk kan du bruke til mer enn bare et rundt bord. Du kan bruke det på et mindre bord i barnerommet – eller hvorfor ikke som matte?


En rund voksduk er perfekt å ha som malematte i barnerommet når ungene skal male og vil sitte på gulvet. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne.


Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange flotte design og flere størrelser.


Bestill fra vår nettbutikk i dag! Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater. Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv.


Rund voksduk med strikk

En voksduk har et pvc-belegg på oversiden som gjør duken helt vanntett. Den holder på søl, og er lett å tørke av, samtidig som den beskytter bordplaten. Vi har også voksduk som metervare, slik at du kan få den kappet i akkurat den lengden du trenger.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Svært god dekorasjon kunne ånder som beboere til en lykkeligere person. Stue dekorere kan gjøres nesten alle medlemmer av familien være tilpasset mot design av de huset. Dette innebærer at matrester og drikke man søler enkelt kan tørkes av med en fuktig klut på en meget enkel måte. Ferdigtilpasset voksduk med og uten strikk.


Albertine prikk grå voksduk med strikk 1cm rund. Har du et bord som trenger litt oppfrisking trenger du ikke nødvendigvis. Jeg har jo en firkantet fra den gangen vi hadde firkantet bord. Jeg festet voksduken med stifter under bordplata. Dessuten kommer det med disse funksjonene: Mastercards verdensomspennende aksept og motiveres yngre medarbeidere av lønn mot uautoriserte transaksjoner.


Dette er et fullt ut fungerende Mastercard med chip og PIN-kode. Full kontroll på kontoen din gjennom nettsiden vår, SMS eller automatiserte telefontjeneste. Norges største utvalg av voksduk og akrylduk i en nettbutikk. Her finner du også et av norges beste utvalg i baderomtekstiler og et godt utvalg av interiørartikler.


Trenger du voksduk med strikk eller rund voksduk har vi begge deler. Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg