onsdag 2. november 2016

Nattbord vegghengt

Nattbord vegghengt

Kjøp nattbord vegghengt hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus.


Du får det bedre når du har det fint hjemme. Nattbord som sørger for at du har alt du trenger om natten innen rekkevidde. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Bord til lave priser. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. The Box vegghengt nattbord 40x37cm med skuff og hylle. Sengebord og vegghengte nattbord.


Nattbord vegghengt

Vakre og praktiske nattbord til soverommet. Et soverom er ikke komplett uten et nattbord. Nattbord er funksjonelle fordi du kan bruke de til oppbevaring av små gjenstander.


På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Nattbord kommer i flere ulike varianter, alt fra en enkel hylle til mindre kommoder, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser når det kommer til hva man kan bruke som nattbord. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Flotte nattbord av god kvalitet.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer fra oss. Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Smal, vegghengt hylle. Bruk en vegghengt hylle, slik at du skaper luft rundt sengen. Gjør eventuelt plass til en enkel lampe som på bildet under. Om du ikke har plass ved siden av sengen, kan du henge den opp over. Et nattbord som dette har ikke plass til mye, men det nødvendigste.


Vi har nattbord som både gir deg mye plass til oppbevaring, men vi har også minimalistiske nattbord. Her er forslag til spennende løsninger til nattbord på soverommet ditt. Minimalistisk vegghengt nattbord. Et vegghengt nattbord passer bra til deg som vil ha en praktisk løsning og et luftig og lett inntrykk på soverommet, da denne type nattbord ofte er små. Rene moderne linjer og enkle former.


Slimline er en stilig kommode-serie som ser like bra ut på gangen som i soverommet, kjøkkenet eller stuen. Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Praktiske og estetiske nattbord. Du bør unne deg selv den deilige følelsen av å starte og avslutte dagen omgitt av et sprudlende møblement.


Nattbord vegghengt

Våre dyktige designere har ikke skydd noen midler i jakten på å skape nattbord i nytenkende design som tar utgangspunkt i den spennende, danske designtradisjonen. Enkelt og stilrent nattbord til å henge på veggen. Ingen kronglete støvsuging rundt vaklende ben. Perfekt dersom du har seng med.


Våre nattbord finnes i flere størrelser, stil og farger, tilpasset dagens trender innen soveroms-møbler. Nattbordene er utformet slik at de kan kombineres for å gi mye oppbevaringsplass i små og smale rom. Kan også kombineres sammen med apotekdisken Tamara. Alle våre nattbord leveres ferdig monterte fra fabrikk.


Sett dine bøker, vannglass, vekkerklokke, sengelampe og aviser på nattbordet. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. På mange hoteller er belysningen slik.


Det er slett ikke uvanlig. På et hotell har man likevel som regel et nattbord. Her ønsker man å tilby gjestene plass til å legge fra seg en bok, mobilen eller klokka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg