mandag 7. november 2016

Betong tapet borge

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Bestill drømmeferien med Agoda. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Da var den betong inspirerte tapeten kommet opp.

Synes den er kul, men kanskje litt blass? På avstand synes jeg det er vanskelig å se at det er betong. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem.


Gratis frakt og tapetlim inkludert. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Borge tapet som du ikke finner her?


Betong Vi utfører alt fra enkle plattinger og grunnmurer på bolighus til forstøtningsmurer, samt betong itil større prosjekter.

Vi har dyktige og motiverte forskalingssnekkere som har god kunnskap i faget. Colony tapet Coloured by Studio Engblad Colourful Living Colourful Nature Colourline Communication Contemporary Restyled Country Garden Crayon Creativity Curio Daily Details Dawn Decorama EasyUp Delicate Chic Destinations Earth Eden Everyday Moments Exotica Exotique Expressions Falsterbo II Fashion Favourite Twist Florentine II Flowers. Våre kunder består av privatkunder, offentlige etater, forretnings – og bedriftskunder. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen! Vi har flere faste kunder blant våre oppdragsgivere.


Gi rommet et industrielt uttrykk ved hjelp av våre betong tapeter og fototapeter. Betong forvandler ordinære vegger til flater med karakter og tekstur. Velg blant malte, typografiske og værbitte stiler som umiddelbart gir ethvert rom et urbant preg. Tapet med mønster av betong og stein passer perfekt på rommet til den opprørske tenåringen samt i stuer med stor takhøyde og i smale ganger. Ta en kikk på vår populære tapet med mønster av betong og stein Battered Wall”, og bli forført av den flotte overflaten.


Velkommen til Borges nettbutikk! Her kan dere bestille alle våre varer. I tillegg finner dere til en hver tid oppdaterte varebeholdninger på alle varer.


Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Tapet trenger ikke å være ensfarget og kjedelig. Tapetser en vegg med farge og mønstre, og vips så har du skapt en magisk forandring i rommet!


Vi er mer vågale, og farger og mønstre blir mer og mer vanlig både i våre hjem og det offentlige rom.

Dette reflekteres også i årets tapettrender fra Borge. Veggfornyeren erstatter helsparkling av vegger og tak, og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Fornyeren kan for eksempel benyttes på. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Norges største nettbutikk.


Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg