torsdag 3. november 2016

Skovby bohus

Skovby bohus

Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte.


Skovby leverer danskproduserte møbler med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. It also includes three extension leaves stored under the tabletop, but can extend with an extra three leaves giving a total seating capacity of people. Uanset om du har brug for et lille spisebord til køkkenet eller et spisebord til personer, har Skovby et spisebor der passer ind i din bolig. Skovby laver spiseborde i mange størrelser og i helt op til forskellige træsorter. Et spisebord fra Skovby giver plads til alle.


Han skapte med visjon og faglig stolhet et fudament for bæredyktig og funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og barnebarna Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd. Når du vælger en spisebordsstol fra Skovby , får du samtidig muligheden for at vælge mellem vores stoffer og lædertyper. Vi kan selvfølgelig også montere stolene med dit eget stof eller læder.


Bohus Sørlandsparken. SKOVBY i hvitoljet eik. På lager i hvitoljet eik. Kategori: Spisebord Skriv ut produktet. Beskrivelse Beskrivelse.


Felles for alle møblene er høy kvalitet, fleksibilitet og mange valgmuligheter. SMfås også med bordplate i laminat Skovby High Pressure Silk Laminate. Skovbys laminat er utrolig slitsterk med en silkematt overflate og er meget praktisk og rengjøringsvenlig. Fellesnevnerne er høy kvalitet og mange valgmuligheter – kort sagt, et møbel du blir fornøyd med!


Skovby bohus

Vi har resultater for Skovby til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Serien leveres i mange forskjellige tresorter.


Salget går mot slutten Ekstra gode priser. Produktene kan bestilles i en rekke material- og fargevalg. Bordplate fåes i hvit laminat. Bordene kommer med stk finèr tilleggsplater i magasin.


Skovby bohus

Møblene er tidløse og har et gjennomtenkt og holdbart design. SM kan utvides med. Enkle rene linjer kombineres med høy funksjonalitet og estetikk.


Under salget får du gode rabatter på møbler fra Skovby. Utførelse: Hvitoljet eik finér. Patentert bord i unikt design markedets mest fleksible og stabile. Et bor som kan vokse med. Basert på våre skandinaviske designtradisjoner som kombinerer lyse tresorter, farger og funksjonalitet har vi laget en egen kolleksjon, Nordic.


Bli kjent med Møbel-Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg