torsdag 17. november 2016

Nattbord slettvoll

Nattbord slettvoll

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Moderne designprodukter med høy kvalitet.


Nattbord slettvoll

Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Alltid Får Den Beste Prisen.


Her skal det være vakkert og komfortabelt – et naturlig sted for å søke hvile og påfyll av energi. Et nattbord er en fin og funksjonell detalj på soverommet. Unn deg et eksklusivt sted for oppbevaring i rommet du tilbringer aller mest tid i. Zander nattbord Design: Slettvoll. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll -butikker i Norge og Sverige. Sengebord og vegghengte nattbord. Velg et nattbord som passer din stil.


Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Dette er også mellomrom som gjør at du kan kutte deg bort fra omverdenen og fordype deg i din favorittboks verden. Ordningen av soverommet er primært ansvarlig for å oppnå denne effekten.


Ved hjelp av forslagene til Selly Home showrooms er det mange muligheter. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Vi har varehus over hele Norge. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Nattbord til lave pris. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg.


Jeg har slitt litt med nattbord. Så da måtte jeg si meg enig i at det var unødvendig å bruke 13. Dersom du snur en større blomsterpotte på hodet, får du en fint nattbord på null komma niks. En stabel med bøker kan også gjøre nytten som et lite bord. Bruk gamle eller nye bøker, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha.


Les også: Vakre klesskap til. Vår sengetøyskolleksjon består av eksklusive tekstiler, som gir soverommet en følelse av stilfull komfort. Her har vi flere ulike modeller av pene nattbord som passer utmerket i soverommet.


Nattbord slettvoll

Sett dine bøker, vannglass, vekkerklokke, sengelampe og aviser på nattbordet. Slettvoll var spente på å vise frem det de lenge har drømt om, nemlig å skape deres eget Slettvoll -soverom. Soverommet består av så mye mer enn kun en god seng å sove i. Sammen med noen av Europas ledende produsenter innen madrasser og sengetøy, fremstår kolleksjonen helt i tråd med Slettvolls øvrige møbler. Slettvoll -madrassen Ingenting er viktigere for en god natts søvn enn en behagelig seng.


En komfortabel madrass av høy kvalitet. Madrassen har livstidsgaranti på ramme- og fjærbrudd og er godkjent etter Møbelfaktas strenge krav til kvalitet. Når vi plukker ut råvarer, materialer og leverandører for våre kolleksjoner jobber vi hele tiden med fokus på kvalitet ned til den minste detalj. På mange hoteller er belysningen slik.


Nattbord slettvoll

Det er slett ikke uvanlig. På et hotell har man likevel som regel et nattbord. Her ønsker man å tilby gjestene plass til å legge fra seg en bok, mobilen eller klokka.


Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. På de neste sidene har vi plukket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg