torsdag 17. november 2016

Lady pure color kalkgrå

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt.


Drømmen om livskvalitet handler om alle aspekter i livet.

Vi går for nærhet og skaper trygge omgivelser for oss selv. Vi är stolta över att kunna presentera nya LADY Pure Color , nu ännu mattare och vackrare. Med den nya supermatta finishen i LADY Pure Color , kommer varje färgnyans till sin rätt. Nya LADY Pure Color ger rummet en helt speciell atmosfär.


Väggarna får ett supermatt, mjukt och exklusivt utseende. Senere har Jotun også lansert kalkmalingen LADY Minerals – som også er perfekt til lune, greige-nyansene! Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som skal selge bolig.


Disse er lyse farger som ikke går mot det gule.

Oslo vil selvsagt også fungere til en rekke gråtoner og beigefarger. Våg å prøve noe nytt! Gi interiøret et personlig preg med LADY Minerals kalkmaling.


I kalkmaling blir denne som en medium mørk betongfarge. Lady Pure color hvit base liter 61- per spa Kjøp. Veggmaling Harmoni hvit 7l. Les mer om farger her.


Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i flere nyanser fra det siste fargekartet vårt. Dører og lister: Malte dører og listverk avfettet med Jotun Spesialvask og grunnet med Jotun Heftgrunning Universal. Dør og lister på kjøkken malt med LADY Supreme Finish farge.


LADY Pure Color har et lunt og helt mat finish, der giver en enestående smuk farveoplevelse, hvor farven virkelig kommer til sin ret. Farverne fremstår rolige og ensartede, og stærke og kraftige farver vil opleves som mere blød i deres udtryk. De udvalgte farver i LADY Minerals harmonerer smukt med de andre LADY vægfarver.


Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. Pauls Blue som kontrastfarge? Væggene bliver supermatte med en elegant og sanselig overflade, som virkelig kan understøtte din personlige stil og sørge for at skabe stemning i rummet.

Veggene er malt i Kalkgrå fra Jotun, og gjør det store rommet intimt og hyggelig. Malingen skaper en behagelig atmosfære. Kjøkken med benkeplate og vegg i hvit marmor. Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart , med vakre farger.


Finnes masse å velge i og kommer an på farge på møbler etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg