mandag 21. november 2016

Lady pure color fargekart

Sjekk ut Pure Color Tilbud. LADY Pure Nature - Naturlig vakre. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Det handler om lunhet og harmoni. Mer enn et fargekart.


I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.

Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Hvorfor ikke teste ut din egen kreativitet? På dette bildet rammes den høye stigen inn med en vannrett linje.


Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen. LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster. Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne. Bruk fargene til å sette en stemning.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.

Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem. Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier. I vår verden overføres. WISDOM er en dyp plommetone som virker samlende.


Den er ideell til rom hvor den gode samtalen eller konsentrasjon står i fokus, det være seg spisestuen, et arbeidsrom eller et bibliotek. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet. En dyp blåtone med grønne hint over seg, noe som gjør den til den perfekte aksentfargen til blågrønnetoner. Opprinnelig var blå en dyr malingsfarge å produsere, og bare konger og svært vel­stående personer hadde råd til blåfarget maling.


I dag forbindes blått ofte med ro og harmoni, og Hule er intet unntak. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. En anelse humor, i form av et surrealistisk innslag, hører definitivt med. Malingen skaper en behagelig atmosfære.


Et stilsikkert interiør fortjener den ypperste malingskvalitet. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Lady Pure color hvit base liter 61- per spa Kjøp.


Nye malingskvaliteter. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.

Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. I tillegg til å tilføre rommet en helt spesiell lunhet,. Vårt nye fargekart handler om å glede seg over endring. Dette er fargesjef Lisbeth Larsens personlige favoritt.


Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart , med vakre farger. Les tester og omtaler før du kjøper. Fargekart med stort spenn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg