mandag 7. november 2016

Dab radio biltema

Dab radio biltema

Digitalradio und weitere Top-Produkte zum LIDL-Preis bestellen! Dab Radio. Snart stenger FM-nettet Vi har utstyret for deg! Spar penger - sammenlign pris før du kjøper noe nytt. Radioen har teleskopantenne for bedre mottak, og uttak for hodetelefoner.


Mål: 1x 1x 1mm. Adapteren kommuniserer med eksisterende stereoanlegg via FM-signaler. I tillegg har den AUX-utgang og handsfreefunksjon via Bluetooth.


Medfølgende antenne monteres langs instrumentpanel og frontrute. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Dab radio biltema

Legg til i innkjøpslisten. Jeg har kjøpt en Biltema DAB - radio (ønsker ikke diskusjon om kvalitet og Biltema etc nå, kvaliteten er bra nok, og funksjonene er mange flere man får for pengene sammenlignet med andre modeller). Det følger med en DAB -antenne. Har koblet til denne, og gjemt den bak radioen , for jeg vil ikke ha de. Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema.


Når du skal forberede bilen for digital radio , står du overfor en del valg. Du må også ta stilling til hvilken antenne-løsning du skal ha. Noen vil gjerne også velge å lytte til radio via mobilnettet. Vi har testet åtte adaptere som kan ettermonteres i biler som ikke har DAB - radio innebygget.


Men vår test viser at det ikke er enkelt å få velfungerende DAB på plass i bilen. De ulike adapterne presterer på ulikt nivå i testen, men generelt sett virker denne produktgruppen nokså halvferdig og lite gjennomtenkt. Med dagens DAB - radio kan du få hele verden inn i stua - eller kanskje du foretrekker å våkne til siste nytt med en klokkeradio? nach Dab Radio? Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web.


Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Drives af den medfølgende spændingsadapter eller stk. Kjøpte DAB radioen fra BILTEMA for år siden.


Dab radio biltema

AA-batterier (medfølger ikke). Slår seg på i tide og utide, særlig om natta. Utrolig vrient å søke opp kanaler. Har hatt overnattinger i båten denne sesongen, Biltema radioen har vært fysisk frakoblet hele tiden.


Hører du på mye forskjellig musikk? I denne klassen får du i mange tilfeller tilnærmet hifi, om enn som oftest i mono. Bluetooth er nesten obligatorisk, men mange har også nettradio. For best mottak anbefales DAB -antenne med utvendig pisk.


Dab radio biltema

Har du tak av plast eller glassfiber så har vi også antenne for dette. Vi fører et bredt utvalg DAB -antenner til alle formål. Kvalitet er en selvfølge! Vi vil ha en radio som passer både hjemmet og lommeboka di, så det er ikke verstingradioen som prioriteres, vi vil ha en vanlig og god Dab - radio til en grei pris.


Etter mange timers søking og granskning har vi nå kåret en vinner. Den beste DAB - radioen akkurat nå er Pure Evoke H3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg