torsdag 10. november 2016

Male betonggulv bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Elastisk, akrylbasert betongmaling.

Hvis man skal male betonggulv er epoxymaling et godt alternativ. Og det går helt fint å ha varmekabler i et betonggulv malt med denne malingen. Men, vi vil allikevel anbefale deg å vurdere et annet gulv til det nye badet ditt. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet.


Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert. Gulvet er i kjeller, det er sluk på rommet, betongen er ubehandlet fra før. Tror ikke det er noe fukttransport fra grunnen og opp, da det ikke er antydning til det under vaskemaskin.

Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk. Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt overflate før jeg maler for å få det best mulig utseendemessig.


Hva kan jeg bruke for å glatte ut gulvet? Fantastisk fint bad ! Lurer på å ha slipt betonggulv på både bad og kjøkken, men lurer på om det blir glatt å gå på? Var hos noen som hadde dette og det var rene skøytebanen, i hvert fall med ullsokker på. Inspirerende blogg du har!


Birk antyder en pris på 4kr per kvadratmeter pluss moms, en pris som inkluderer både arbeid og materialer. Rå betong er et populært materiale, og stadig flere ønsker en rustikk stil med råbetong. Prisene varierer etter oppdrag. Men ubehandlet betong vil se skitten ut over tid.


Epoxymaling for betonggulv. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Vi har mange fornøyde kunder i. Det er en enkel måte å gi rommet farge på, og det vil også føles mer behagelig å gå på enn ru råbetong.

Betonggulv er også enkelt å male. Dersom betongflaten føles litt porøs og gir fra seg støv, ligger sannsynligvis et løst slamlag på toppen. Endelig ferdig med å male huset.


Familien Talmoen har endelig malt ferdig drømmehuset sitt! Fliser til bad , vaskerom, hall og wc var store valg som tok tid. Ved sliping og behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen selv uten å legge på et belegg.


Gulvet kan slipes til et steinggulv med høy glans eller en homogen overflate som er sterk og lett å holde rent. Levetiden er like lang som bygget selv. Varmekabler i støpte gulv. Direkte oppvarming Støpte gulv er meget godt egnet for elektrisk gulvvarme.


Effektbehovet varierer med hva slags rom som skal varmes opp. Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse. Lær hvordan med MAXBO! Anbefalte verktøy: drill, visp, blandingsbøtte, tannsparkel, rettholt, malerulle og måleverktøy. Før du begynner - gå over gulvet med en rettholt og merk av punktene som skal utbedres.


Følg blandingsforholdet på emballasjen. Karlsen, daglig leder i Fagrådet for våtrom, påpeker imidlertid at mange eldre bad er robuste, selv om de kanskje ikke ser så moderne ut. Slipe og male betonggulv med epoxymaling. Vi hjelper deg med anbud på betonggulv. Her var det et par ting vi måtte gjøre, så jeg gjøv løs på badet med hammer.


I dag er alle våtromsplatene på plass og jeg har begynt å male på. Flisene i kjøkken, vaskerom eller bad kan males etter grundig avfet- ting med grunnrens. Tregulv får et lag flytesparkel først. Hvis du skal male gulvet med epoksy, trengs ikke annen forberedelse enn ved vanlig maling: Det må være rent og fri for fett.


Når malingen først er blandet, må den rulles på før det er gått time. Bland derfor aldri mer enn du rekker å male ut, ett spann om gangen. Malte gulv er en dårlig løsning på bad. Man får som regel problemer.


Hei, kan du gis meg en tips hvilken masse må jeg bruke til støpt av gulv i bad når er ebeco 4mm kabel benyttes det må være ca. Jeg kan ikke vente med flislegging lenge som det blir når jeg bruke betong b20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg