torsdag 10. november 2016

Brunstad stoler

Brunstad stoler

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebordsstoler fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Brunstad stoler

Brunstad har et stort utvalg i både lave- og høye hvilestoler. De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer. Det finnes syv ulike Delta- stoler. Den største forskjellen er understellet og vangeputene. Finn den modellen som passer deg best.


Design: Helge Taraldsen En fantastisk god regulerbar hvilestol! Med sine myke former og gode ørelapper, gir Amanda deg den avkoblingen du trenger. Nett stol med inspirasjon fra 50-tallet, men i moderne, spenstige linjer. Treverk med detaljert fingerskjøting i armlenet gir det lille ekstra. Original modell med søm i ryggen kan leveres i lav, standard og large versjon.


BrunstadTV er et ikke-kommersielt TV-produksjonsselskap, og er en avdeling av Brunstad Christian Church. Vår visjon er å formidle gode og positive verdier til barn. Når du velger stol kan du godt være litt egoistisk. I tillegg til at stolen skal være god å sitte i, skal den også være pen å se på.


Hos Bohus har vi stoler i forskjellige stiler - og du kan også skreddersy de fleste stolene ved å velge blant flere farger, mønstre og understell. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Stoler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering.


Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede stoler på nett. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hans sønn Helge Brunstad videreførte bedriften med stø hånd i flere tiår, og Brunstad utviklet seg til å bli en av Norges ledende produsenter av møbler.


En stol som skal passe inn i stuen din skal ikke bare være god å sitte i, men bør også se fin ut og passe inn i resten av rommet. Uansett om du ser etter en lenestol å slappe av i, en recliner å strekke deg ut i, eller en fargerik pyntestol har vi kvalitetsstoler til stuen din. Fia Klassisk er en del av modulsystemet Fia fra den velkjente norske møbelfabrikken BRUNSTAD. Fia er et nett modulsystem og passer perfekt i rom og leiligheter der man ikke har for mange kvadrat å boltre seg på.


Forskellen på Deltavarianterne er, om stolen har drejeligt understel eller fire ben, og om den har polstrede armlæn eller ej. Alle varianter kan også fås i Large-udgaver. Delta fås i forskellige modelvarianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg