torsdag 3. november 2016

Salatbolle glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. CHRISTMAS TREE GLASS WHITE MM.

Add to Wish List Add to Compare. BULL FINCH MALE GLASSFIGURE. SALATBOLLE CM -. Skip to the end of the. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


En stor og herlig salat serveret i en salatbolle er en fin fargeklatt på spisebordet. Salatskåler kan være laget av forskjellige materialer. I denne kategorien har vi plukket opp alle slags boller i glass , plast eller porselen.

En salatbolle burde romme ønsket mengde salat og grønnsaker samtidig som den har nok plass til å blande salaten med ønsket dressing eller olje. Fat og boller til baking og matlaging. Bland ingrediensene til kaker eller brøddeig i en praktisk bolle av plast eller rustfritt. Rør om, visp eller elt – alt.


Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Med nye tallerkner, glass , kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Velg blant praktisk melamin eller stentøy - de er fine på hver sin måte. Vi hos glassoginterior. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.


Sommerlig 1 melaminserie i stripete som matcher stjernemønster eller ensfarget. Melamin kan vaskes i oppvaskmaskin i øverste hylle. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Nøl ikke med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål om noen av våre produkter. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter skål eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask levering.

Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre krystallprodukter er laget for hån med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg