mandag 7. november 2016

Selvvanningspotter inne

Selvvanningspotter inne

Rabatt på bestselgere! Send glede med årets vårblomster! Da er selvvanningspotter en perfekt løsning for deg. Grow-in selvvanningspotter er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til plantene, slik at du ikke trenger å vanne så ofte. Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte.


Det hjelper ikke stort med grønne fingre hvis du er så mye borte at du ikke får vannet plantene dine. De egner seg ypperlig til planter som trenger mye vann, eksempelvis Azalea , hortensia og vintergrønne planter. Fyll dem med lettstelte planter, så er sjansen større for å lykkes med den lille oasen din.


Kjøpe selvvanningspotter. Her finnes det flere varianter. Tre en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett potte som fylles med vann. Lag din egen selvvanningspotte. Planten vil forsyne seg med vann etter behov.


Potte med selvvanningssystem som sikrer at plantene trives. Legg godt fuktet avispapir eller håndkle i bunnen av badekaret og sett plantene uten. Perfekt dersom du ikke kan vanne plantene regelmessig - på ferie eller liknende. Det er perfekt å dyrke basilikum i selvvanningspotter siden basilikum gjerne vil gjerne ha det konstant fuktig. Med hjul for lettere.


Her er en beskrivelse av hvordan du lager en selvvanningspotte av en brusflaske. Vi tester ut noen supre selvvanningspotter fra Lechuza som er perfekte til urter. Sliter du med å huske å vanne urtepottene på kjøkkenbenken?


Urter og krydderplanter er fint å bruke som tilbehør i matlaging. Men det er ofte vanskelig å få plantene til å overleve særlig lenge når de står inne på kjøkkenbenken. Her er løsninger for både inne - og uteplanter: Planter innendørs: Gjennomvannede planter. Nå er de ganske store, har gitt meg chilifrukt hvert år og står stort sett inne hele året.


Som oftest ser plantene litt spinkle ut mens de står inne – det er nemlig aldri nok lys. Men når de bare kommer seg ut, blir de fort flotte og mørkegrønne. Vi har de siste par årene plantet i jord fra hagen, i blanding med kugjødselkompost. Som sagt er årets tomatnyhet at vi har plantet alle barna i selvvanningspotter.


Easy to grow kit -sort. Selvvanningspotte for bruk både inne og ute med stort planteareal og stort vannreservoar. Uten at planten drukner av regnvann eller overvanning. Pottene er dessuten svært pene å se til, disse pottene vil vare i åresvis ved riktig bruk. Bruker du selvvanningspotter med veke og vannbeholder under (for eksempel Eva Solo), må du fjerne plastpotten og plante rett i selvvanningspotten.


Ellers fungerer ikke vannvekene som går fra vanningsbeholderen. Praktisk og flott balkongkasse i svart plast med selvvanningssystem. Systemet har egen peilepinne for å enkelt overvåke vannstanden. Les hvordan dette fungerer.


Ringsaker kirkelige fellesråd tilbyr gravstellavtaler ved alle sine kirkegårder. Når vanningskassen er borte legges det et trelokk over. Oppå lokket settes det innen 16. Se bilde av frøene her ) og i dag var tiden inne f. Hvordan lage selvvanningsbrett selv. Frøene bestilte jeg hos plantworldseeds.


Fungerer også ypperlig langs f. VIDEO: Mange hobbygartnere foretrekker å dyrke drivhusplantene sine i selvvanningskasser. Slike kasser kan nemlig passe seg selv med vann i opptil ei uke. Jeg ser at det er aktivitet på utefronten for tiden, for dette innlegget fra den gang er noe av det jeg har mest treff på for tiden!


Vannet rundt bunnen av potten er etter en regnskyll, den lekker ikke) Derfor tenkte jeg like godt å legge dette inn på nytt, med litt ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg