fredag 29. september 2017

Fugletapet

Fugler er svært populært fortsatt i både klassiske og moderne interiører. Liker du fugletapet ? Vakre akvareller av en grønn hakkespett, sommerfugler, marihøne og koselige detaljer. Fugletapet Sorter etter translation missing: no.


Prøv FINN levert, fra kr 75.

Transformer plassen din med en av våre fugletapetmalerier. Enten innfødte arter eller fargerike tropiske varianter, fremkaller fugler følelser av frihet og lykke. Fra flamingoer til pingviner, ørn, ugler og duer, er en fugl tapet veggmaleri sikker på å gjøre rommet ditt lysere.


Elveden, klassisk fugletapet i trøffelnyanser. Disse brunbeige tonene gir fugletapetet et moderne uttrykk, samtidig som mønsteret med blomster og fugler er klassisk og tidløst. Raplh Lauren skriver historie når han som første motedesigner lanserer en fullstendig hjemmekolleksjon.


Den luksuriøse serien inkluderer blant annet stoff og tapet. Der er tapeter med lette sarte motiver i nedtonede nuancer, elegante tapeter med detaljer i eksklusive gyldne toner og tapeter med jungleagtigt planteliv og udenlandske fugle med prægtige fjerdragter.

Rustet til tennene Pinaren på barneskolen eksisterer ikke lenger. Nå er det liggestoler, ultralyd og fugletapet som gjelder. Rommet får “ fugletapet ” og eige bad. Dette måtte vi gjøre fordi vi monterte en radiator og et par kobber-rør der. Heldigvis rakk vi aldri å tapetsere mer, for da hadde vi nok ikke tapetsert over med den lekre fugletapet.


Fordi det ser bortimot kul umulig ut å tapetsere rundt kobberrør og radiatorovnen, har jeg bare malt endeveggen hvit. Den slitte overflaten passer fint til den lutede sengegavlen. Gjennom oppussingen av kjøkkenet hadde Guri Anne fått øynene opp for hvor viktig dagslys er. Så hun skulle absolutt hatt flere vinduer på stua. Og varme i gulvet i stedet for de gamle radiatorene.


Ja, så ble stua med også, da. Nytt gulv med vannbåren varme. Utvendig balkong som letter vinduspussejobben. Når du i tillegg blir møtt av en stor hylle med ferskt brød og boller som er bakt i eget bakstehus, blir du positivt innstilt. I lengre tid har jeg hatt en idé i hodet mitt.


Ville ikke meisetapetet Falsterbo fra Borås gjort seg som dekor på fuglekasser?

Farger er ikke farlig! Her er en nydelig kombinasjon mellom en surgul lenestol og et fargesprakende fugletapet ! Installer dette laget for å måle Coastal Birds veggmaleri for å sprute litt farge i livet ditt. Leveres i paneler, enkle å bestille og installere.


Konsulenten har selv dekket hele sitt soveværelse med fugletapet – og elsker det. Men kan man gå lett lei? Tidligere var det barokk. Og nå kommer i tillegg store mønster med blader, kvister og farger, sier hun.


FLERE LOKALE BOLIGSAKER: Har du lyst på hytte med egen bar? Det er som med alt annet. Pute med fuglemotiv kr 790. Klokke på peishyllen kr 495.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg