fredag 29. september 2017

Mosaikk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi i Right Price Tiles tilbyr et bredt og variert utvalg av fliser enten du skal ha dem til baderom, kjøkken , gang eller stue. Vi har alle typer fliser fra slette minimalistiske fliser til trendy og klassiske fliser.


Hos oss er flisene håndplukket for best kvalitet og lavest pris. Men disse anvendelige flisene kan også brukes som dekorfliser på mye annet, for eksempel til å fremheve interiør, peisovner, benker osv.

Mosaico Partenon Marfil er en moderne mosaikk i 5x5. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale.


Tar du en titt på mosaikk til baderom, mosaikk til kjøkken og glassmosaikk her hos oss vil du raskt forstå hvorfor. Ikke bare er dette slitesterkt, men renholdet vil forenkles drastisk, spesielt om det benyttes på kjøkken (mellom benkeplate og skap). Har man lyst til å være litt dristig kan forskjellige typer mosaikk gjerne kombineres. De er enkle å legge selv, og kvaliteten er enestående. Bruk gjerne også mosaikk andre steder enn kun mellom benk og skap.


Produktet egner seg også til vegger eller gulv.

Vi har ett stort utvalg av mosaikk til bad og kjøkken. Fra store leverandører som Original Style, Onix, Jasba og Equipe. Mange av våre store utstillinger viser mosaikk brukt på bad og kjøkken. Glassmosaikk, marmor- mosaikk og mosaikk til de aller fleste flis-seriene våres. Hos Byggmax finner du mosaikk i flere ulike farger som åpner opp for mange innredningsmuligheter.


Du kan ikke unngå å bli i godt humør av dette huset. Flisen har et format på 5x og leveres på nett à 33x33. Dette er et hus med store, gode oppholdsrom, og et flott kjøkken med barløsning.


Fargene kommer i flere formater, og for å komplementere. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Med den blanke, hvite mosaikkoverflaten og de mørke fugene, blir bordene som et grafisk utropstegn.


Blå tapet med stilig mønster. En moderne veggtapet med spennende mosaikkruter. Til et minimalistisk hjem.

Passer i alle rom og med alle klassiske farger. BRICKBOLD ANTRACITE DEKOR 8X33CM. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. De kan brukes til å kle hele flater, som en baderomsvegg, veggen over kjøkkenbenk, eller hvorfor ikke en vegg i stuen?


Panelet finnes også i svart. Generell informasjon Dette er plater av High Density Fibreboar med en spesial utviklet HDF-kjerne som har ekstremt lavt fuktopptak ( svelling på timer). Mosaikkfliser har en rekke bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg