mandag 25. september 2017

Vinstativ tre

Vinstativ tre

Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige? For vegg, bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller.


Maksimal byggehøyde: stk. Du kan dermed få samme vinstativ i hvitt tre eller i mørkt tre. Eksklusive vinstativ. Moldow Wineracks er våre high end- vinstativ i tre og det tetteste du kommer på et håndlaget snekkermøbel uten å måtte betale i dyre dommer. Her er alt av ypperste kvalitet - både det håndverksmessige og materialvalget.


Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her. Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker. Billige vinstativ i tre. Stativene, som hovedsakelig er laget av tre , finnes i flere forskjellige varianter og her finner du blant annet de populære innstikksstativene (Cava og Eliza) hvor du kan ta hver enkelt flaske ut uten å flytte på hele vinsamlingen.


Vinstativ tre

Stativet er laget i tre og du kan både plukke det fra hverandre og bygge det opp på egen hånd. På denne måten kan du selv bestemme hvor mange etasjer du vil ha. Vinkassestativ med uttrekkbare hyller og plass til tre vinkasser. VintageView frittstående. Vi har også et veggmontert vinstativ som passer i hjørnet, en måte å utnytte plassen i rommet på helt optimalt.


Veggmontert vinstativ i tre. Gjennomgående handler konseptet om dekorasjon og stativene er velegnet til utstilling av dine flotteste flasker. Vinikea har flere flotte design. Du får det også samme stativ med plass til 1 1 og flasker, og det største er selvsagt billigst pr.


Vinstativ tre

Til veggen fører vi også den flotte Vino Wall Rack som finnes med en dybde på én, to eller tre flasker og en høyde på ni eller tolv flasker. Alternativt kan du velge modellen med plass til 8-magnumflasker, dog med kun én flaske i dybden. Ekstra stemningsskapende er det også med en pupitre, et frittstående vinstativ i tre. Dette er et perfekt vinstativ for vinelskere.


Det elegante vinstativet er ideelt for lagring av flere flasker og vil være et blikkfang på kjøkkenet, i spisestuen, på stuen, osv. Denne vinholder er i naturlig trefarge. Stødig og fint, kjøpt for et par mnd siden. Eller få full oversikt i boden med et stativ til tingene.


Vinstativ tre

Velg mellom stativ i metall og tre , alt ettersom hva slags uttrykk du vil ha på oppbevaringsstativet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg