mandag 18. september 2017

Magnor boblen vase klar 160mm

Magnor glassverk historisk i Norge. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Magnor boblen vase klar 160mm

Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Les tester og omtaler før du kjøper. De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


For oss som lever i klar frisk luft i nor. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Sammenlign tilbud på Boblen i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av.


Kjøp Boblen på Kelkoo. Iittala Aalto vase 160mm turkis. Telyslyk 120mm, NÅ kr. Klar , Glass, Høyde 16cm. Utforsk denne tavlen til wencheskauge på Pinterest: Ting å kjøpe BUA DEKOR.


Magnor boblen vase klar 160mm

Se flere ideer om Interiør, Brudepikebukett og Lysglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg