onsdag 27. september 2017

Kaldskum metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter. Skumplast i alle tykkelser.


Du kan få det som løpende metervare eller tilskjært på egne mål. Møbelvatt (polyesterfiber) i metervare. Resteruller av skumplast med 1. Blokklager av forskjellige skumkvaliteter.


Vi på Sengemakeriet har utstyr, og kunskapen til å lage alle slags madrasser i alle slags rare størrelser. Vi bruker bare beste kvalitet kaldskum fra Norske Porolon. Slik at madrassen for en god å lang levetid. Tykkelsene vi fører er: 3cm, 3cm, 5cm, 7cm, 8cm, 10cm, 13cm, og 15cm. Vi kan også skaffe fjærmadrasser i spesialmål.


Scandinavia pers. Kvalitetsmadrass i kaldskum , størrelse 90×2cm. Komfortable skummadrasser til alle anledninger. Kaldskum madrasser etter mål.


En skummadrass, også kalt skumgummimadrass, er en madrass med mange bruksmuligheter. De kan ligge direkte på gulvet. Mange år og mange lange meter med stoff, tråd og hud har resultert i mange spennende interiør- og bekledningsprosjekter i samarbeid med våre kunder.


I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Alt fra vuggemadrasser, stolputer, benkeputer osv. Se bildene av madrasser vi har ordnet til bobiler.


Vi skjærer alle mål til båt og camping eller benker eller stoler. Finnes i forskjellige i tykkelser. Vi har også standard ruller i. Møbelstoff på metervare Hos oss hjelper vi deg å finne et møbelstoff som du elsker! Vi gjør selvsagt alle ulike typer møbeltapetsererarbei men selger også slitesterke møbelstoff til de kundene som ønsker å kle om sine møbler selv. Svanemerket sittepute i PU-materiale som kan tørkes av.


Fungerer som ekstra pute på en stol, eller alene direkte på gulvet. En stor løkke for opphenging. Myk madrass, hard madrass, eller kanskje medium? IKEA har et stort utvalg av madrasser i ulike størrelser, materialer og prisklasser.


Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov. Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt.


Anne på landet Hei og velkommen til meg! Jeg bor på Os, tre små mil fra Bergen. Noen mener jeg bor på landet og blir derfor av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg