onsdag 6. september 2017

Hvorfor er glass gjennomsiktig

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvorfor er glass gjennomsiktig ? Skyldes det at vi ser gjennom atomene? Er glass egentlig helt gjennomsiktig , for det burde jo være noe som sperrer?


En del ting, for eksempel glass og plastikk, kan være både gjennomsiktig og ugjennomsiktig? Det du viser til der kalles opakt på fagspråket. Det viser seg at det allikevel alltid er en liten sjanse for at lys fanges opp, uansett hvilken bølgelengde det har.


Hvorfor er glass gjennomsiktig

Glass er vanligvis et gjennomsiktig , fargeløst stoff, men det kan farges ved tilsetning av fargede oksider til råvareblandingen. Hvitt, opakt glass , benglass, fremstilles ved tilsats av uløselige stoffer som for eksempel tinnoksi eller av stoffer som løses i den flytende glassmassen, men som under avkjøling skilles ut i meget små. Glass er et materiale som vanligvis er gjennomsiktig , sterkt og ikke spesielt reaktivt, og på grunn av dette har mange bruksområder. Glass brukes for eksempel i vinduer, til å drikke av, til oppbevaring av væsker og matvarer, og innen kjemi.


Det må være en spesiell temperatur på den smeltede sanden for at glasset skal bli gjennomsiktig. Man må blande et annet stoff i sanden for å lage glass. Det er en spesiell type sand man bruker når man lager glass. Vi tror man må gjøre noe med glasset etter at det er stivnet for at det skal bli gjennomsiktig.


Hvis du ser gjennom et glass , Du kan se alt fra den andre siden. Eksempel på gjennomskinnelige materialer er sandblåst glass , papir, porselen og marmor. I bygg og møbler brukes transparent overflatebehandling i form av lakk og beis. Lakken er ofte gjennomsiktig , men eldre lakktyper vil gulne med årene.


Ved å velge dusjvegg i glass blir dusjveggen gjennomsiktig og mindre dominerende. Fordeler med dusjdør i glass : Har du et lite bad? Glass på badet gir god romfølelse, for både små og store bad.


Med dusjdører i glass kan dørene skyves inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Vi forbinder automatisk glass med noe som er ganske skjørt. Så hvorfor bruker vi glass og ikke noe annet? Plast eller noe annet som er gjennomsiktig , sterkt og enkelt å transportere.


Det er et par gode grunne til at vi bruker glass er at for selv om glass kan knuses, er det fryktelig mye sterkere enn du tror. Vinglass med Bjelle - Ring for more Wine. Find What Is Glass and Related Articles. Watch Glass Online Now For Free.


Glass gjøres skuddsikkert på to måter: Både ved å gjøre det tykt og ved å laminere det. Der vanlig vindusglass er tre til fire mm tykt, er skuddsikkert glass vanligvis minst millimeter tykt. Det skuddsikre glasset består av flere lag glass der det er plassert en tynn folie av et kraftig plastmateriale mellom lagene. Mange er skeptisk til endring av det man har. Man tror også at leiligheten blir mørkere når man glasser inn balkongen, men det kan faktisk bli lysere inne i leiligheten når man erstatter den heldekkende brystningen med glass.


Selv ikke- gjennomsiktig glass slipper gjennom mer enn lys. Brukes hvis du for eksempel skal legge glassfiberduk på en kano, kajakk, lukelokk eller andre områder der overflaten skal ha en strøken trefinish. Når vinduet er helt gjennomsiktig , krever det heller ingen strøm. Overgangen fra gjennomskinnelig til gjennomsiktig er dessuten mye raskere enn i tidligere løsninger, ifølge nyhetsmeldingen fra American Institute of Physics. Champagneglass - Gjennomsiktig - 10pk.


Hos oss kan du realisere drømmen om et vakkert uterom. Vi har alt du trenger, enten du ønsker å bygge alt selv, eller planlegge ditt uterom og terrassetak i ferdige pakker. Du kan enkelt montere det selv ved å laste ned våre monteringsanvisninger.


Det eneste du trenger å tenke på er hvilket type glass du vil ha på i uterom og terrassetak. Arbeidet munnet ut i fire regler som forklarer hvorfor noen oksider danner glass , mens andre ikke gjør det. Hvordan er så glass bygd opp? Du kan for eksempel velge en tradisjonell og billig løsning med trapesplater. Vil du derimot ha en overbygd terrasse med fritt utsyn til himmelen, så er et gjennomsiktig glasstak kanskje noe for deg.


Du kan også velge å lage terrassetaket på en overbygd terrasse av gjennomsiktige polykarbonatplater. De er enklere å jobbe med enn glass. Farge: Gjennomsiktig. Lukt- og løsemiddelfri.


Vannbestandig, UV-bestandig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg