fredag 15. september 2017

Huskestativ i tre

Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Sjekk vårt utvalg huskestativer. Bestill gratis løsningsforslag her!


Vi har det som skal til for underholdende utendørslek - Se alle våre produkter! Vi har huskestativ i stål, huskestativ i tre og komplett huskestativ som glir over i et mer komplett lekestativ.

Våre huskestativ kommer i ulike høyder og størrelser. Alle huskestativ kan leveres med vanlig huskesete, bildekksete, sikkerhetssete for de minste eller med det populære fugleredet. Komplett huskestativ. Her har vi kinderegget med tre ting på en gang.


Det er en stige å klatre opp i. Vel oppe er det en rutsjebane man kan velge å sette utfor, Eventuelt kan man klatre ned igjen. I forlengelsen er det satt opp husker. Et huskestativ kan derfor fint underholde mange barn på en gang.


Hos MAXBO finner du trygge og morsomme lekestativ til barn med diverse tilbehør.

Kjøp på nett eller i butikk. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Morsomt lekestativ som er robust, stabilt og enkelt å montere.


Med hjelp av forankringene som du støper ned i bakken med betong står huskestativet støtt, uansett hvor høyt og kraftig barna husker. Det trykkimpregnerte treet trenger ingen ytterligere overflatebehandling. Mange trehuskestativ er i dag skrudd sammen med bolter i sammenføyningene, noe som fører til at huskestativene blir ustabile, fordi trematerialer krymper og utvider seg i vær og vind. Dette produkter er på klubbtilbud. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Sammenlign prisene på huskestativer fra flere nettbutikker på ett sted - Kelkoo hjelper deg å spare tid og penger på handelen. Har du mange barn i huset som elsker å være i aktivitet? Huske og huskestativ. Med alle de regnfulle dagene som kommer i løpet av et år, kan det være smart å stelle i stand et lekerom inne i huset.


Kontakt oss i dag for bestilling! I vår nettbutikk finner du huskestativ i tre. Vi tilbyr frakt og montering av våre stativer, men prisen varierer i forhold til hvilken type huskestativ i tre dere ønsker. Produktene blir montert av profesjonelle installatører.


Hage og terrasse – lekestativ, lekehus. Robinia er et fantastisk materiale til lekeplass. For aktive barn i hagen.

Robinia tre er ekstremt hardt, motstandsdyktig mot å råtne, og slitesterk, treverket kan vare mer enn 1år i jorda. Norplay AS er også leverandør til alle bedrifter på kontorrekvisita! Klassisk huskestativ i tidløs fargekombinasjon. Solide seter i UV-bestandig plast, med avrundede kanter og godt grep.


Leveres med forankringsutstyr. Ta kontakt hvis du lurer på noe. Ringspill i tre Før 19- 9per stk Kjøp. Hageyatzy Før 24- 12per stk Kjøp. Krokket-sett rkc 24- per stk Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg