fredag 29. september 2017

Vindusfolie speil

Vindusfolie speil

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi lager vindusfolie i førsteklasses kvalitet og med kort leveringstid i Oslo sentrum. Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! UV-beskyttet og selvklebende glassfolie med speileffekt fra d-c-fix.


Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se gjennom folien hvis lysforholdene er tilstede. Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga forhold.


HVA SLAGS VINDUSFOLIE TRENGER JEG? Hva slags vindusfolie er den rette for mine behov? VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen.


Vindusfolier og dekorative folier har mangfoldige bruksområder. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Tips: Søk etter vindusfolie for løsninger som for eksempel matter og hindrer innsyn også.


Vindusfolie speil

Det finnes også rullegardin-løsninger, søk for eksempel etter rullgardin med solfilm eller speilfolie. Vil du ha lys, men dekke for innsyn? Foto: Fantasi Interiør. Flere merker finnes på markedet, blant annet Lineafix og d-c-fix, som kommer i et stort antall design. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Vindusfolie speil

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Solskjerming med vindusfolie er et enkelt og så godt som vedlikeholdsfritt alternativ til mer tradisjonell lysskjerming. Samtidig reflekterer den varme godt innenfra slik at energien du bruker på oppvarming utnyttes svært godt. Velg og bestill vindusfolie : Skjære opp folien (etter mål): Spesielt når du har lite eller ingen erfaring med montering av vindusfolie så anbefales det å bestille oppskjæring av folien etter dine ønskete mål.


Slik gjør du det: Først måler du glassflaten som skal dekkes med folie nøyaktig på millimeteren. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Med Bokstavfabrikken. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til.


Folien kan lett tas av igjen, men henger allikevel som spikret på et rengjort vindusglass. Har vært i kontakt med Vink AS. Disse må bestilles fra England.


Jeg får vite frakt-prisen i løpet av denne uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg