mandag 25. september 2017

Sommerhytte interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Hvitt er uten tvil en nydelig farge på en sommerhytte , men det kan likevel være lekkert å få inn litt kulører for å skape spenning i interiøret. Utgangspunktet for interiøret var årets sommerkolleksjon, Tobago Beach, et sjarmerende interiør som gjør det lett å drømme seg til strendene i Karibia. Sol, sommer og glade dager – herlig!


I en moderne hytte er det lys og romløsninger som rammer inn førsteinntrykket. Stell pent med peisen 27. På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. Når du pusser opp en sommerhytte eller et hus er det viktig å velge en fargepalett og stil som skaper den riktige og gode sommerstemningen for deg. Når sommerstedet ligger i nærheten av havet, velger flere å innrede i blå valører.


Sommerhytte interiør

Blå er en farge som skaper et beroligende interiør i hytta, noe mange ønsker seg på et fritidssted. Tine Bassøe-Eriksen løser dine interiørutfordringer med fokus på god design og funksjonalitet som passer hele familien. Vi viser deg hvordan du lett kan gi hytta en.


Puss opp sommerhytta med enkle midler. Fargesjefens sommerhytte. Utviklet av Susoft AS. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet.


Sommerhytte interiør

Blåfargen i alle nyanser har aldri vært så populært innenfor interiør. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret. Eierne, en sjø- og båtglad familie, tenkte grundig gjennom plasseringen av hytta på åskammen, og hva de trengte av plass for å. AnonymBruker said: Hei, er det noen av dere som har fått psykisk hjelp på gaustad sykehus som vet hvor mye det koster og om det hjalp for deg?


Etter flere års bruk kan klassiske interiører og møbler gjerne være moderne i uttrykket etter lang tids elde, da stilen vektlegger et tidløst uttrykk. Slike møbler og gjenstander kalles ofte for designikoner. Drømmehytten leverer hytter – dvs. Moren Karen Kjeldsen, er en profilert blomsterdekoratør, også hun med egen butikk.


Sommerhytte interiør

Sammen eier de sommerhuset som ligger på Nordsjællan i et område med mange fritidsboliger. Inne interiør jobber for å hjelpe sin kunde og finne sin personlighet i sitt hjem. Med glimrende teft, god energi og åpne øyne møter man Inne og blir trygg på at interiøret er i riktige hender. De brune stolene skaper et lekkert rustikt uttrykk sammen med de lyse fargene, resultatet er luftig og lekkert.


Gjenbruk gjerne gamle interiørartikler og heng på veggen, ved bruk av lyse hvite farger blir dette en del av interiøret. Vi kan levere innredning skreddersydd til HEDDAs interiør og karakter. Dagseng, sofa og sengekasser for støtte og oppbevaring er noen av mulighetene. En nydelig sommerhytte.


Her er alle flater malt etter eierens ønske. Det skulle bli lyst, avslappet og åpent. Både tak, vegg og gulv er malt lyse, men med forskjellige glansgrader. Taket er malt i høyglans, det er litt spesielt. Kontrastene kommer godt fram med blank høyglans mot betong benkeplate.


Innredning av sommerhytte. Bli inspirert – Se galleri her IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør. Få nye sommerlette vegger og tak på et blunk med ferdigmalte Huntonit. Nå er det kjøpers marke men fjellhyttene går ikke på billigsalg - Med et høyt antall hytter ute til salgs kan du godt si at det er kjøpers marke men det er. Vi har valgt en palett med nokså lyse og klare blå- og grønnfarger samt litt gult, for det lille ekstra.


Sommerhytte interiør

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Mange kan synes det er vanskelig, men et enkelt triks er at hvis du har et bilde eller et maleri som har veldig mye farge i seg - så kan du trekke farger ut fra det. Så vil maleriet samle interiøret.


Dette kan du også gjøre med en tapet. Det er en enkel og idiotsikker måte å lage en fargepalett på, sier Thurmann-Moe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg