mandag 4. september 2017

Pynting av konfirmasjonsbord

Start med fargene når bordet skal planlegges. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker. En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet.


Tanken på å pynte bord selv kan være skremmende for mange, men om en delere det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til.

Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri. I tillegg skal man dekke et festlig konfirmasjonsbord og pynte i lokalet. Dekk et personlig konfirmasjonsbord.


Konfirmasjonspynten skal gjerne ha en personlig vri. Heldigvis finner du alt du trenger av konfirmasjonspynt til å dekke et festlig konfirmasjonsbord og skape den riktige stemningen i festlokalet her hos Selskapsshop! Pynting av konfirmasjonsbord :) Hei :) For en stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg ville hjelpe til og dekke bordet til min venninnes sønn som skulle stå til konfirmasjon.


Har samboer og barn. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon.

Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen. Inspirasjon til konfirmasjonsbord. Da viser kalenderen april, og om en måneds tid er det klart for de første konfirmasjonene her i indre Østfold. På jakt etter pynt til konfirmasjonen? Hos oss finner du dekorasjoner, bordpynt og mye annet!


Her finner du artikler om konfirmasjonsbord til inspirasjon fra Mester Grønn. Lukk Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og. Dekking av konfirmasjonsbord. Endring vil ikke komme hvis vi venter på en annen person eller et annet tidspunkt. God pinse kjære lesere og følgere!


Vi har gjennomført konfirmasjon for min sønn i helgen, og den ble så perfekt som den. Er lokalet ledig dagen før for pynting ? Er det noen plass rundt lokalet som det passer at en tar bilder? Etter en ringerunde eller besøksrunde sitter en ofte igjen med en til to favoritter, og da er det bare å velge den dere mener passer best for konfirmasjonen.


For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.

Påskebord med kaniner, egg, fjær og gåsunger. Her får du inspirasjon til et påskebord hvor jeg har dekket egg med fjær, forvandlet brune papirposer til søte. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop!


Klikk på bildene for å se større versjon. Her er et lite utvalg av innen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg