fredag 22. september 2017

Høie pledd vinterrose

Ullpleddene fra Høie holder høy kvalitet. Pleddene er av 1 ren ull og er Oeko-Tex eller Woolmark-sertifisert. Woolmark er verdens mest kjente merkevare for å sikre den beste ullkvaliteten. Oeko-Tex er din garanti for at pleddene er fri for helseskadelige stoffer.


Den deilige ulla gjør at pleddene er lune og varme, samtidig som at de. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Høie kjennetegnes av høy kvalitet, røtter i Skandinavia og et ønske om å gi deg rom for drømmer.


Høie of Scandinavia har satt sitt skandinaviske preg på soverom i mer enn 1år, med dyner, puter, sengesett, madrasser og sengetepper med suveren kvalitet. De fleste av dynene og putene fra Høie blir produsert i Norge. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Vi i Høie har puter i alle høyder, for ethvert behov. Putene kommer også i ulike kvaliteter, i dun og fiber. Alle våre dunputer er fylt med europeisk dun av beste kvalitet. Vår bestselgende dunpute Saga er bygd opp med tre kammer for å kunne gi optimal støtte. Putene i dun puster godt og er laget for å vare i opptil tjue år.


Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute.


Se vårt store utvalg! Her finner du til enhver tid et utvalg av salgsvarer fra Høie. Utvalget og beholdningen vil variere og det kan derfor være lurt å slå til dersom du finner noe! Kvalitetssengetøy, dyner og puter på salg.


Alle produktene fra Høie er laget for å vare. Våre design er tidløse og preget av et stilrent, nordisk DNA. Dunene vi bruker er av ypperste kvalitet, og produksjonen er etisk og bærekraftig. Vi gir også års garanti på de aller fleste av våre Høie -dundyner. Pledd til restaurant, hotell og bar.


Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Om man i tillegg finner et pledd som passer inn i rommet, kan man ha det liggende frem som et dekorelement. I en bransje med vanskelige og stadig skiftende kår, har nå Mascot Høie AS hatt evnen til å tenke nytt og utradisjonelt i kritiske faser, og fremstår i dag som Skandinavias markedsleder på hjemtekstiler med sengeklær, dyner og puter samt ull pledd. Merkevaren Berger Ull-stoffer har vært fremstilt på Norske gårder i århundrer.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Tilbudet på utgående modeller gjelder så langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg