torsdag 21. september 2017

Jotaproff 02

Jotaproff 02

JOTAPROFF Primadekk 02. Jotaproff Primadekk er en vanntynnet helmatt takmaling med god dekkevne som gir et skjoldefritt resultat. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Den har meget god dekk og gir et skjoldefritt resultat. Benyttes som mellom- og toppstrøk i tak.


Jotaproff 02

Selges ikke fra nettlager. Den er testet og sertifisert i henhold til de ekstreme kravene som stilles til et våtrom. Systemet beskytter konstruksjonen mot fukt, samtidig som det er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde.


Jotaproff PVA , 0 0 I overensstemmelse med forskrift om klassifisering, merking m. Det skal ikke iverksettes tiltak som medfører personfare, eller av personer uten tilstrekkelig opplæring. Farlige termiske nedbrytingsprodukter Farer på grunn. Se beste pris på Jotun Jotaproff Akryl (liter). Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Les tester og omtaler før du kjøper.


Jotaproff 02

Specs: Maling, Innendørs, 2. The Norwegian EPD Foundation P. Det er utarbeidet et sikkerhetsdatablad for produktet. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond. Passord er tilsendt i eget brev til din butikk.


Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, etc. De verf heeft een goede dekkracht en spettert niet tijdens het rollen. På verdensbasis har Jotun. Veggen er uten vindu, ca 4m lang.


Tips til farger som kan passe sammen med byge? Pour surfaces neuves ou en rénovation. Convient aussi bien pour des habitations privées que pour des collectivités, les commerces, les écoles, les homes et partout dans le secteur Horeca.


Tak: jotaproff primadekk hvit. Hei, jeg vil male to vegger i stuen bak sofaen som ellers har hvite vegger. Stuen har åpen løsning med spisestuen og kjøkkenet.


Jotaproff 02

Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få. Låt första strykningen torka minst timmar innan påföring av nästa färgskikt.


Egenskaber og fordele Meget god dækkeevne og et perfekt slutresultat uden skjolder. Anvendelsesområde Anvendes som mellem- og topstrøg på betonlofter, sandspartel og bygningsplader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg