fredag 8. september 2017

Butinox terrasseolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Spesielt beregnet på terrasser, hagemøbler og lignende. Kan brekkes i spesial farger. Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong.


Butinox Futura Grunnmur er en meget værbestandig akrylmaling med svært god farge og glansholdbarhet. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Butinox Oljedekkbeis er en høykvalitets oljedekkbeis med ekstra god vannfasthet og lang holdbarhet. Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget.


Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Svar på spørsmål om terrassebeis og terrasseolje. Trenger jeg legge flere lag? De fleste terrassebeiser trenger kun ett strøk. Det er også ved ett strøk du oppnår ønsket farge.


Vær klar over at fargene kan få forskjellige nyanser i forhold til det du først har sett for deg, alt etter hvor god forbehandling man har gjort, sier Sve. Nye, impregnerte materialer renses med Butinox Terrasselysner før beisen påføres. Frisk opp uteplassen og bruk terrassebeis for å få en fin glød i treverket. Vi tipser deg om fremgangsmåte og hva som skiller de ulike typene terrassebeis. Malingen har god heft, er lett å påføre og dekker godt.


Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne gangen. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Det er vanskelig å finne noe alvorlig å sette fingeren på når det gjelder hellen som er behandlet med Butinox.


Her får du tips og råd om hva som er lurt å unngå - og hva du bør gjøre, når du skal beise terrassen. Få også tips om hvordan du kan skifte farge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg