fredag 22. september 2017

Klipsramme 60x90

Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus. Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene. Glasset i klipsrammene er antireflekterende, dermed slipper du de vanlige, irriterende refleksjonene som kan komme fra omkringliggende lyskilder. Det finnes tilfeller der du ikke vil at det bildet du skal ramme inn, skal måtte slåss om oppmerksomheten med noen eller noe annet.


Da passer en klipsramme veldig godt! En klipsramme har ikke en farget list som trekker til seg mange blikk, men kun en glassplate som beskytter bildet. Vi har klipsrammer til både store og små motiver. Her finner du flere fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60xcm. Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver smak og har derfor rammer i flere ulike farger og modeller.


Med en fotoramme beskytter du bildene dine mot både smuss og riper samtidig som rammen utgjør en pen innredningsdetalj i hjemmet. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Oversikten inneholder totalt produkter med treff på 60x90.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene.


Banneret har tråd for oppheng. En clipsram är det perfekta valet då önskar att allt fokus ska hamna på motivet. Med en clipsram får du ett väldigt levande motiv som smälter in i omgivningen. Hvor selges 60xrammer? Butikker og verksteder (foto): Jeg har en utskrift av et bilde jeg har tatt på 60x90cm, men jeg finner ikke ramme til det.


Vet dere om noe sted de selger 60xrammer i Oslo? Trenger STOR ramme for foto Fotografi. Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. Mørk blå, meget pen inn og utvendig.


Prisnivå - 2til 5kr. Tlf Mob Post-it tavle! Evighetskalender tilpasset Post-it str. Sett arket i en A4- klipsramme og heng den opp på veggen. Få orden på huskelappene dine nå!


MC utstyr selges, kun brukt til. HVA SKJER i din kommune!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg