mandag 18. september 2017

Bildehylle ikea

Start met zoeken bij Visymo. Med bildehyllen kan du enkelt variere dine favorittmotiv så ofte du vil. Skruer eller andre festemidler du trenger for å feste møbelet til veggen (f.eks. plugger) er ikke inkludert.


Bildehylle ikea

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Bildehylle ikea

Ikea har en bildehylle som heter Ribba som (etter min mening) er intet mindre enn genial. Vi har den i stua og der bruker vi den som bildehylle. Den henger over sofaen og akkurat nå huser den bilder av mine håpefulle, noen familiebilder og tre lerretsbilder med bjørketrær på.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Bildehylle ILBRO 60xnatur. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering. Synes du det er vanskelig å finne den perfekte plassen til bildene dine? Skaff deg en bildehylle , så kan du enkelt bytte plass på bildene når du er lei av plasseringen.


Bildehylle ikea

Våre bildehyller eller bildelister fås i hvitt, svart og trefarget. Velg mellom et bredt utvalg av lengder mellom og 1cm. Hylla kostet ikke mye, men det bør stå at det ikke er tre i hylla. VIrket som en hardpresset pappmasse, og den var ikke i vater, vi skulle ha to ved siden av hverandre, og ingen av dem var rette. Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Våknet av et brak fra soverommet, da to bilder falt ned og ødela andre gjenstander. Det ene bildet var centimeter fra å gi et barn alvorlig skade i ansikt.


Takket være en spesiell spor vil små rammer stå i riktig vinkel. Hylleen lar deg endre dine favorittbilder når. Hyllen kombineres gjerne med både flere bildehyller i andre lengder, samt oppbevaringskassen og vegghyllen i samme serie.


Vinterferien nærmer seg slutten og minstejenta har vært aktiv med skiturer, skøyteturer, gocartkjøring og venninnebesøk. Her ser du bildehylle i stua akkurat nå med tegninger fra minstejenta i sorte rimelige rammer fra Ikea og et par glasslykter fra Skeidar helt øverst. Ton i ton bildehylle Vi fortsetter oppussingen i det nye huset vårt og i dette innlegget ønsker jeg å vise noe av det vi har gjort i stua.


Bildehylle ikea

Siden stua er så stor (ca kvm) har vi valgt å dele den opp i soner for å gjøre den mer intim og praktisk. Nå unngår jeg at bildene ramler ned ved et hardt slag i veggen eller slamring med en dør. Den er også såpass dyp at små vaser med blomster og andre pyntegjenstander fint får plass.


Jeg har tidligere hatt en lampe med klype på hengende i enden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg