onsdag 6. september 2017

Male terrassegulv

Male terrassegulv

Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Det er dessverre ingen god idé å male terrassegulvet. Jeg vet jo det er en del som gjør dette, men det er fullstendig på eget ansvar.


Jeg tviler på at man vil finne noen malingprodusent som anbefaler en slik behandling, sier Per Lund Nilsen hos Scanox. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget.


Det var flere lag med maling og veldig flisete. Jeg tok derfor å slipte ned gulvet (slipepapir styrke og så styrke 100). Deretter tok jeg å vasket det ned med Jotuns terrasse rens og beiset over med Jotuns beis, farge: 6Burmateak. Mal maks et par bord omgangen og tørk forsiktig av overskytende beis.


Male terrassegulv

Terrassegulv - Vedlikeholdsfritt terrassegulv. De siste årene har vi etterhvert latt oss inspirere av andre lands byggeskikker, og adaptert dette inn i våre egne. Jeg vil ikke bruke verken maling eller dekkbeis, for det er kommet et produkt i handelen som heter Tjæralin, den har jeg brukt på terrassegulv og er mer enn fornøyd. Kan blandes i mange farger, en litt mørk farge vil dekke skjolder, snakk med faghandelen, der får du råd om dette. Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male.


Beis ett til to bord i hele lengden. Påfør ett tynt strøk, og tørk av eventuelt overskudd med en tørr, lofri klut. Jobb raskt og effektivt. For å unngå at treverket på terrassen forfaller, er det viktig å pleie terrassebordet med kjærlighet.


Male terrassegulv

Det betyr at du bør rengjøre terrassen minst. Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv. Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Selv om det skjer mye spennende på designfronten når det gjelder utemøbler, holder klassikerne seg fremdeles.


Jeg liker godt en blanding av både klassisk og moderne design. Som mange andre har jeg også hvitmalte trestoler med matchende spisebor men drømmer om å male dem i år. Gjerne i en vakker blågrønn nyanse. Jeg har nå flyttet, og oppdaget et nytt produkt. Mitt nye terrassegulv er behandlet med Sioo:x, som gir det pene naturlig utseendet jeg liker med å vaske det med grønnsåpe, og i tillegg bedre beskyttelse enn hva grønnsåpen kan.


Les om det her (betalt omtale). Smart behandling av terrassegulv ! Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov.


Behandling av trykkimpregnert terrassegulv kan vanligvis gjøres i løpet av den første sommeren etter montering. Et tips er å slå inn en spiker i treverket. Treverket bør være tørt, dvs.


Du trenger ikke male , olje, pusse eller slipe gulvet årlig slik du bør gjøre med et vanlig tradisjonelt tredekke. Når underlaget er klart, er det bare å sette i gang med beisingen. TimberTech selges blant annet gjennom Myrvold.


Proffene anbefaler gjerne å bruke rulle med forlengerskaft, pluss en liten pensel til sidene av bordene. Påsken er for mange tid for vårklargjøring av hagen, og for mange omfatter det også vårklargjøring av terrassen. Men hva skal du velge, beis eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg